1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ATI drivers - CLI.exe and Ati2evxx.exe

Discussion in 'Graphics Cards' started by Minstadave, 4 Jun 2006.

  1. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 26,938

    Location: Rutland

    Can anyone with an X1K card tell me how many of these processes they have running? At the moment I have 2 ati2evxx.exe and 3 CLI.exe which strikes me as excessive.

    Thanks for the help :)
     
  2. dale1uk

    Wise Guy

    Joined: 15 Nov 2005

    Posts: 2,113

    Location: Newcastle

    Mines the same
     
  3. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 26,938

    Location: Rutland

    Must be normal then, I can stop trawling through the registry to find the extra startup enteries now then :D
     
  4. LoadsaMoney

    Caporegime

    Joined: 8 Jul 2003

    Posts: 29,501

    Location: In a house

    Ive only got 2x of each. :)
     
  5. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 26,938

    Location: Rutland

    Strange, I wonder whats going on :confused:
     
  6. LoadsaMoney

    Caporegime

    Joined: 8 Jul 2003

    Posts: 29,501

    Location: In a house


    Nothing its me half asleep, i missed another CLI.exe, ive got 3 of em, so ive got the same. :D
     
  7. Steedie

    Man of Honour

    Joined: 29 Jun 2004

    Posts: 20,425

    Location: Oxfordshire

    this what annoys me about the ati drivers, i wanna use the old cp but i get the feeling im gonna lose alot of customisation and settings
     
  8. FreeStream

    Capodecina

    Joined: 10 Apr 2004

    Posts: 13,320

    = 0 and about 4mb usage :D

    Just ATi Tool + Ati Tray Tools ere, why u using CCC? :p
     
  9. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 26,938

    Location: Rutland

    Found it causes less hanging when doing the 2D->3D switch than ATI tool + Omegas, but could be persuaded to change back :D
     
  10. LoadsaMoney

    Caporegime

    Joined: 8 Jul 2003

    Posts: 29,501

    Location: In a house

    Why not just use the NGO drivers, as those are just the Official cat's, but have been made to use the old CP, or do as Concorde says above. :)
     
  11. Goksly

    Capodecina

    Joined: 5 Mar 2003

    Posts: 10,605

    Location: Nottingham

    Ive got 2 of each.... removing the ATI icon from the system tray removes one of the CLIs