1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

*** Battlefield 1 ***

Discussion in 'PC Games' started by TonyTurbo78, 13 Dec 2015.

  1. stument

    Hitman

    Joined: 12 Sep 2012

    Posts: 961

    Location: Plymouth, UK

    Fired an invite for the platoon!
     
  2. Johnz0r

    Wise Guy

    Joined: 13 Feb 2006

    Posts: 1,775

    Location: Newcastle

    Also applied for invite to the platoon.
     
  3. HazardO

    Underboss

    Joined: 16 Jun 2009

    Posts: 7,631

    Location: Cambridge

    Welcome. It's great to see this many OcUK'rs still playing the game :)
    We normally congregate on the Neckbeards Discord if you fancy joining us for games at any point, but The OcUK one is available too if people prefer. We don't bite (Although rage is not uncommon).
     
  4. uber soldat

    Mobster

    Joined: 19 Oct 2007

    Posts: 2,851

    Location: Delete *.*

    i applied, Ub3r_Soldat
     
  5. enigma27

    Wise Guy

    Joined: 3 Jun 2007

    Posts: 2,232

    Location: Essex

    Since the last patch and windows creators update BF1 is a laggy/jerky mess.. even G-sync doesn't make it smooth.. bit better with dx12 enabled but DX11 is awful even on low settings.
     
  6. Kutter

    Mobster

    Joined: 22 Mar 2009

    Posts: 4,363

    Location: Georgia, USA

    A couple of good games earlier Hazard0. that first team was really bad though, no team work at all. have to get voice coms sorted then its easier to coordinate.
     
  7. no idea what

    Capodecina

    Joined: 5 Oct 2009

    Posts: 10,775

    Location: Lincolnshire

    Hopefully be on tonight if anyone else is. Already got matchsticks in my eyes so not going to be late lol.
     
  8. HazardO

    Underboss

    Joined: 16 Jun 2009

    Posts: 7,631

    Location: Cambridge

    Yeah not too bad, you certainly proved useful. The amiens rounds were terribad though, the team would zerg in one group while a flanking sqaud went in the opposite direction each time. No one clearing the left or right channels.. My aim wasn't the best either.

    I won't be on, but Waylander and Copey might be. Should be up for some games Sunday afternoon though. Remember to join the platoon!
     
  9. Kutter

    Mobster

    Joined: 22 Mar 2009

    Posts: 4,363

    Location: Georgia, USA

    its got to be said but alot of the players on EU server are useless idiots :(
     
  10. no idea what

    Capodecina

    Joined: 5 Oct 2009

    Posts: 10,775

    Location: Lincolnshire

    Had one good game, then one utterly dire game so I quit and went on flight simulator :p
     
  11. ghummy

    Associate

    Joined: 21 Aug 2012

    Posts: 72

    Just applied to join - iIIiIIIiiIIiI
     
  12. Tealc

    Soldato

    Joined: 13 Jul 2009

    Posts: 7,037

    Location: Llanelli

    Applied in-game Tealc-UK
     
  13. stument

    Hitman

    Joined: 12 Sep 2012

    Posts: 961

    Location: Plymouth, UK

    Jumping on for a game shortly if anyone wants to squad up, Just A few Operations etc
     
  14. Digital X

    Sgarrista

    Joined: 25 May 2013

    Posts: 9,111

    Location: Kent.

    Is it possible to join a server of just "us" or even a private 1v1 sniping match? I'd like to go online but nervous lol.
     
  15. HazardO

    Underboss

    Joined: 16 Jun 2009

    Posts: 7,631

    Location: Cambridge

    You would need a private passworded server to play a members only game (I don't know of anyone in a hurry to get their wallet out for that TBH).

    If you're worried about playing bf online for the first time, don't be. Everyone starts somewhere, if we're online feel free to join us, but otherwise just find a squad that looks like it's actually trying and try to support them in your squad role. You only get better by playing. Remember to PFTO, but try to use your brain and don't necessarily follow the zerg.
     
  16. Malin Ripps

    Associate

    Joined: 1 May 2017

    Posts: 15

    Hello OCUK Forums. Im new here and im from Germany so my English is not the best.
    Because i couldnt find any help in the German forums, i´ll start asking here.
    As you can see in the Thread Title, i have a pretty decent problem playing Battlefield 1 Multiplayer....

    If i start a 64 Man game in Bf1 and play for a while, it starts to stutter/drop in performance. I drop from 70 to 10 FPS in worst cases!! :( I have a pretty good PC so its not the Hardware.. What else could it be?
    By the way: it doesnt matter if i change settings in-game. The FPS drops are still present. I dont know what to do. Please help me.

    PC Specs are:
    Motherboard: ASUS M5a78L-M/USB3
    PSU: 500W Thermaltake Toughpower
    CPU: AMD FX 8320 @stock Clock Speed/Turbo Core and Core C6 Disabled
    GPU: Gainward GeForce GTX 1060 6GB
    RAM: 12GB DDR3 /2x2 GB Samsung RAM @ 1066 MHz and one Kingston HyperX 8GB @1866 MHz all RAMS are overlocked to 1866 MHz
    OS: Windows 10 with Latest Updates
    Nvidia Driver Latest Version 381.98 Installed
     
  17. Zhuni

    Hitman

    Joined: 16 Jun 2011

    Posts: 761

    LOL hey dude. You found your way here! Hopefully youll get some good advice
     
  18. Malin Ripps

    Associate

    Joined: 1 May 2017

    Posts: 15

    Youre the Guy from BF1? :D
    Thanks yo.
    I´ll hope so 2 :)
     
  19. FloppyPoppy

    Sgarrista

    Joined: 27 Jan 2012

    Posts: 7,562

    Location: The king of the north!

    Sounds like something is being throttled back. Have you checked on something like Aida64 stress test to see if anything is being throttled? And have you monitors your temperature/ cpu/gpu usage during these drops?

    Secondly do yourself a favour and remove the **** Samsung ram. All ram runs at the speeds of the lowest common denominator so your Kingston ram is being held back. EDIT : I see you have overclocked the Samsung ram but it's still really not a good idea to be mixing ram :)
     
  20. Malin Ripps

    Associate

    Joined: 1 May 2017

    Posts: 15

    Aida64? What exactly is that? Can YOU do me a favor please and tell me how to do it?? :D Would appreciate.

    So it would be better if i remove the 4 Gigs so i have only 8 left? You think it goes faster ?