1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

battlefield 2 settings

Discussion in 'PC Games' started by Apatche64, 7 Feb 2006.

  1. Apatche64

    Hitman

    Joined: 8 Dec 2003

    Posts: 703

    Location: alsager, near crewe

    hi guys, what setting for gfx should i expect from my system?

    seem to not let me do 100 draw distance, dunno why but it seems like 10.....

    can't really get the x-fi working with it aswell, what a pain.

    got most thigns on high, but seem to get slight stuttering...
     
  2. fullfat

    Wise Guy

    Joined: 20 Jul 2005

    Posts: 1,653

    Location: Nottingham

    im sure ive read that you need to uninstall bf2 and reinstall after installing the Xfi card.
     
  3. Apatche64

    Hitman

    Joined: 8 Dec 2003

    Posts: 703

    Location: alsager, near crewe

    done that mate, it's a total **** up.

    more interested in the gfx setting tbh.
     
  4. fullfat

    Wise Guy

    Joined: 20 Jul 2005

    Posts: 1,653

    Location: Nottingham

    hmm, i dunno about the gfx tbh mate, as my mate in the next flat along runs it maxxed out at 1280x1024 with a x800xl all turned high and 100% draw distance too.
    have you got all of the drivers installed for your motherboard? up to date-ish ati drivers?

    oh hang on, i just noticed youve got a 20" screen, if youre trying to run it at 1600x1200 with a x800pro, its going to struggle mate im afraid, youll need to turn the res down.
     
  5. Apatche64

    Hitman

    Joined: 8 Dec 2003

    Posts: 703

    Location: alsager, near crewe

    it's a 2005 dell i.e widescreen, 1605 x 1025 or summat.... i might be selling this though and getting a diferent one....
     
  6. fullfat

    Wise Guy

    Joined: 20 Jul 2005

    Posts: 1,653

    Location: Nottingham

    its still too much for the x800pro to handle though, with all the settings high and the draw distance at max.
    you could try turning down the rest of the settings and bumping it up a bit?
    do you mean a new screen or gfx card?
     
  7. Apatche64

    Hitman

    Joined: 8 Dec 2003

    Posts: 703

    Location: alsager, near crewe

    new screen, maybe a gfx card too, might go for the 7800 gs, or the x800pro @xt pe speeds( mine wont do that)