1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Competitor rules

    Please remember that any mention of competitors, hinting at competitors or offering to provide details of competitors will result in an account suspension. The full rules can be found under the 'Terms and Rules' link in the bottom right corner of your screen. Just don't mention competitors in any way, shape or form and you'll be OK.

    Dismiss Notice

BFBC2 benchmarks

Discussion in 'Graphics Cards' started by [email protected], 11 Mar 2010.

  1. [email protected]

    Capodecina

    Joined: 30 Nov 2005

    Posts: 11,472

    Can't seem to find any decent benchmarks anywhere

    I am interested in 5770 and 5850 compared to 8800gt

    anyone?



    rig = [email protected] 4gb
     
  2. Rroff

    Man of Honour

    Joined: 13 Oct 2006

    Posts: 75,407

    Last edited: 11 Mar 2010
  3. setter

    Caporegime

    Joined: 14 Dec 2005

    Posts: 28,160

    Location: armoy, n. ireland

    I was running it on an 8800gt up until yesterday, rest of my rig is an i7, 6gb ram, (currently at stock) A quick bench using fraps listed, min 19fps, avg 39fps, no aa/af, res at 1680x1050 (dropped from my native 1920x1200) running under directx 9 on win7 64. Ive replaced the 8800gt with a gtx 275
     
  4. Thekwango

    Capodecina

    Joined: 5 Feb 2009

    Posts: 12,500

    Location: Northern Ireland

    as per sig, all at stock. 1920x1080 res.
    In game settings:
    Level of detail; High
    Texture Quality; medium
    Shadow Quality; medium
    Effects Quality; High

    AA 2xMSAA
    AF 4x
    Vsync; on
    HBAO; off

    depending on whats happening on screen fps between 30-60. very occasionally dips to low 20's.
     
  5. Bald-Eagle22

    Wise Guy

    Joined: 30 Mar 2007

    Posts: 2,270

    Location: Essex

    Is this using fraps only ? Or is there a console command or something ?
     
  6. up2nogooduk

    Wise Guy

    Joined: 13 Feb 2009

    Posts: 1,950

    Location: London

    Same system here. I've been testing another 275 sli. running 1920x1200 everything max DX 10. runs sooooooooooo smooth.. worth the upgrade :)
    One 275 just dont cut it really.. :eek:
     
  7. setter

    Caporegime

    Joined: 14 Dec 2005

    Posts: 28,160

    Location: armoy, n. ireland

    On my current 275 (640 core clock xfx version) i run it on high at 1920x1200, 2x aa, 4x af, hbao off, runs pretty well, i could go sli gtx 275 as a friend has offered me another identical card, but i think ill give it a miss, probably get myself a couple of 5870's and give crossfire a try, bit peeved off with nvidia cards lately, had a gtx 280 die then the first replacement 275 died as well, but ill whack my i7 back to 4ghz tomorrow, maybe try a quick oc on the 275 and see how bfbc2 fares. But so far the 275 is a bit of a let down compared to my old 280.
     
  8. liquidex

    Hitman

    Joined: 15 Dec 2008

    Posts: 827

    Location: London

    Really? Thought the 275 was on par if not faster than the 280 from reviews?
     
  9. JeffyB

    Mobster

    Joined: 10 Feb 2006

    Posts: 4,057

    Location: London

    What this game really needs are some reliable numbers, especially with crossfire and dual/quad comparisons.
     
  10. setter

    Caporegime

    Joined: 14 Dec 2005

    Posts: 28,160

    Location: armoy, n. ireland

    Not from my experience, my current 275 has the same core speed as the 280 i had, but there was 1gb of ram on the 280, 896mb on the 275 gtx, cant compare on bfbc2 as i never got to try it with the 280, but in all my other games the 275 doesnt run as well as the 280 did, theres not much in it, but i definitely notice a drop in performance. Ill load up my oc profile for the cpu at 4ghz, then see how it compares, bu currently with my i7 at stock it seems quite a bit slower than my rig was at stock with the old 280, but it does run a wee bit cooler.
     
  11. Combat Fighter

    Soldato

    Joined: 6 Jun 2009

    Posts: 5,279

    Location: No Mans Land

    I found switching to dx9 made a big difference for me.
     
  12. wolvers

    Soldato

    Joined: 26 Jan 2005

    Posts: 5,145

    Location: In........cognito

    That's probably because there is no AA in dx9.
     
  13. up2nogooduk

    Wise Guy

    Joined: 13 Feb 2009

    Posts: 1,950

    Location: London

    I was thinking of 2 Asus 5850. but i read alot of people we're having very slow loading issues in BFC2. not sure if anyone else does.

    I tried a 5870 with rfactor. for some reason it stutters like mad, put my 275 back in, and was fine. think the nvidia card suit rfactor more:rolleyes:.
     
  14. up2nogooduk

    Wise Guy

    Joined: 13 Feb 2009

    Posts: 1,950

    Location: London

    No AA in dx9.

    It's not 100% AA in DX 10 also. not sure if DX 11 sorts this out ?