1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Call Of Duty WAW Co op

Discussion in 'PC Games' started by dmmacvicar, 26 Nov 2008.

  1. dmmacvicar

    Associate

    Joined: 29 Sep 2008

    Posts: 77

    Location: Glasgow

    Can someone help me out set my router up for WAW Coop Hosting. Ive treid doing port forwarding and i think ive set up a DMZ but i still cant host a Co Op properlly :D I have a Netgear DG834GT
     
  2. Sel

    Gangster

    Joined: 20 Sep 2003

    Posts: 433

    Location: Stoke

    Can I ask what does co-op allow with this game, ie can you play against bots or just other users.
     
  3. Dist

    Soldato

    Joined: 1 Jun 2005

    Posts: 5,160

    Location: Kent

    The game has 4 player co-op, meaning you and 3 other people can play through the singleplayer missions together, rather then alone.
     
  4. Sel

    Gangster

    Joined: 20 Sep 2003

    Posts: 433

    Location: Stoke

    Thanks.
     
  5. SmokeKingGun

    Gangster

    Joined: 10 Jan 2005

    Posts: 270

    have the exact same netgear router. Go into servies and add all the following ports, TCP - 28960, 28970
    UDP - 20500, 20510, 28960, 28970, 20800, 20810

    Then go into firewall rules and add all the services as both inbound and outbound (should be above 7 rules in each one)

    That should get it working although the flakey master browser could be your next hurdle.

    I wouldnt put it on DMZ as it will open *all* ports.
     
  6. dmmacvicar

    Associate

    Joined: 29 Sep 2008

    Posts: 77

    Location: Glasgow

    Im pretty sure ive tried DMZ to but still no joy.. Could it be a vista problem. As far as im aware ive disabled all OS based firewalls