1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Call Of Juarez Demo (German)

Discussion in 'PC Games' started by redline, 27 Jul 2006.

  1. redline

    Wise Guy

    Joined: 12 Nov 2003

    Posts: 1,298

    Location: Devonia :)

    NEW English 'Call Of Juarez' Demo

    xxxEDITxxx
    ENGLISH VERSION NOW OUT

    Demo of this wild west shooter...looks good.

    http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=1379



    OK finally DL'ed it, over 500mb...well it looks pretty good, similar feel to Oblivion (though not as good) long draw distance, trees, swaying grass, nice textures and details, NPC's look good and you can see your own body when looking down. poor water lets things down with soft edges where it meets land.

    Runs like crap on my old Xp2500 + 6800NU much-much worse than Oblivion...must upgrade!!!

    The language (I got the German version) is a slight problem, working out what your supposed to be doing, a bit of trial and error involved.

    Seem quite enjoyable so far.

    www.coj-game.com Info and screens.
     
    Last edited: 27 Jul 2006
  2. redline

    Wise Guy

    Joined: 12 Nov 2003

    Posts: 1,298

    Location: Devonia :)

    Bump now English version is out.
     
  3. TriedandTested

    Capodecina

    Joined: 11 Jul 2004

    Posts: 15,508

    Location: Neptune

    Your link in the first thread points to Tiger Woods. :confused: :eek:

    Looks good though...

    [​IMG]

    actually, no it doesn't...

    [​IMG]
     
  4. redline

    Wise Guy

    Joined: 12 Nov 2003

    Posts: 1,298

    Location: Devonia :)

    Originally Posted by Tried&Tested
    'actually, no it doesn't'

    Yeah It did...cheers sorted now.

    Red.
     
    Last edited: 27 Jul 2006
  5. mdixson

    Hitman

    Joined: 30 May 2004

    Posts: 859

    Location: Northamtonshire

    this game rocks, and runs nice and smooth on full settings. Yet again no hdr and fsaa :( sort it out we know it can be done (chunka patch) ....
     
  6. Rob43

    Mobster

    Joined: 17 Jun 2003

    Posts: 3,091

    Location: Scotland

    Just had a go,great stuff,demo won't allow AA though & can't force it through CCC either. Screeny

    Think i might buy this though

    [​IMG][/URL][/IMG]
     
  7. Camalot

    Soldato

    Joined: 7 Mar 2005

    Posts: 6,633

    Location: Wolverhampton

    Had a try of this, graphics were very good and very erm bright !
     
  8. Andr3w

    Capodecina

    Joined: 6 Oct 2004

    Posts: 19,735

    Location: England

    going to start downloading asap

    edit: ffs less than 150kb/sec on a 4mb line :(
     
  9. geeza

    Banned

    Joined: 30 Aug 2004

    Posts: 9,212

    looks good, i'll download tonight
     
  10. nO}{8

    Wise Guy

    Joined: 25 Jun 2004

    Posts: 1,569

    Location: in the clouds

  11. bakes0310

    Capodecina

    Joined: 22 Oct 2004

    Posts: 12,792

    defo buying this its about time they realesed a western game.

    anyone notice the pulp fiction line :)
     
  12. Andr3w

    Capodecina

    Joined: 6 Oct 2004

    Posts: 19,735

    Location: England

    WOW is all i have to say! This game is awsome! The only downside is i seem to die alot :(
     
  13. Andr3w

    Capodecina

    Joined: 6 Oct 2004

    Posts: 19,735

    Location: England

    I got stuck already :p

    On the mission where your billy using the whip, i managed to steal the horse and then i ran away and got to a ledge where smoke is around the corner, only problem i cant seem to get over it :\. It says soming about catching objects with RMB but there ist nothing to catch
     
  14. metalmackey

    Wise Guy

    Joined: 28 Jun 2005

    Posts: 2,151

    Location: Behind you

    Was runing terrible on my system. I renamed exe to Doom3 and now runs like a dream. :)
    Looks like an SLI bug (like the prey demo). I'm not sure what engine this game uses.
     
  15. nO}{8

    Wise Guy

    Joined: 25 Jun 2004

    Posts: 1,569

    Location: in the clouds

    im getting random crashes, I think its my audigy 2 thats causing it but not certain.
     
  16. [email protected]

    Capodecina

    Joined: 30 Nov 2005

    Posts: 11,441

    runs a bit ropey in places the HDR is abit extreme every thing is too bright need to be able to tone it done a bit.

    its very hard

    NO AA :(


    APART from that very nice

    [​IMG]
     
  17. nO}{8

    Wise Guy

    Joined: 25 Jun 2004

    Posts: 1,569

    Location: in the clouds

    awesome game best of the year surely! :eek: :D love everything about it so far has a HL2 feel to it with the physics but the visuals are amazing!!!

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  18. nO}{8

    Wise Guy

    Joined: 25 Jun 2004

    Posts: 1,569

    Location: in the clouds

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  19. nO}{8

    Wise Guy

    Joined: 25 Jun 2004

    Posts: 1,569

    Location: in the clouds

    with sm3.0 you cannot have AA, but with sm2.0 you can, but the depth of field with sm3.0 is very good and unique and really adds alot to the visuals/atmosphere.
     
  20. [email protected]

    Capodecina

    Joined: 30 Nov 2005

    Posts: 11,441

    yes prefer sm 3.0 just like aa too