1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can you access this?

Discussion in 'Networks & Internet Connectivity' started by FunkyT, 8 Mar 2006.

  1. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

  2. Felix Da Housecat

    Mobster

    Joined: 4 Aug 2004

    Posts: 2,677

    Location: In a wheelie bin

    Yes it looks ok from this end i'm on NTL using firefox and IE
     
  3. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    Thanks - I'm not sure why I'm getting a dead page then :confused:
     
  4. riddlermarc

    Man of Honour

    Joined: 15 Nov 2005

    Posts: 2,124

    Location: Basingstoke, UK

  5. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    Thanks - I can see that page perfectly... not sure why I can't view directly from the original link :confused:
     
  6. Trigger

    Mobster

    Joined: 15 Dec 2004

    Posts: 3,822

    You got JavaScript enabled?
     
  7. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    Thanks lads - looks like it's a Pipex problem. Time to kick butt :p
     
  8. MrScott

    Gangster

    Joined: 26 Jun 2004

    Posts: 416

    Location: Durham

    Original link isn't working here on Blueyonder, server not found.
     
  9. ns400r

    Mobster

    Joined: 23 Apr 2004

    Posts: 3,580

    Location: UK, Near the middle......

    Working here on my blueyonder.
     
  10. Amp34

    Caporegime

    Joined: 25 Jul 2005

    Posts: 28,867

    Location: Canada

    Same here
     
  11. ste_bla

    Sgarrista

    Joined: 9 Aug 2004

    Posts: 7,794

    Location: Milton Keynes

    I cant see either of the links - eclipse :confused:
     
  12. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Both fine here on Zen.
    What exactly happens?
     
  13. ste_bla

    Sgarrista

    Joined: 9 Aug 2004

    Posts: 7,794

    Location: Milton Keynes

    I did get;

    "The page cannot be displayed..."

    But now the D&A is okay but nectar one doesnt work :confused: :confused:
     
  14. mejinks

    Mobster

    Joined: 28 Oct 2002

    Posts: 4,996

    Location: Port Toilet

    cacheing problems at the isp?
     
  15. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    I get the following message when trying to access the Nectar page:

    "Firefox can't find the server at newsletter.nectar.com."

    This is a problem I get with all Nectar newsletters but the D&A page works fine. I've emailed Pipex but not heard anything :mad:
     
  16. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    "Cannot find server" sounds like a DNS issue - assuming you're using Pipex's DNS servers, what do you get from "nslookup newsletter.nectar.com"?

    Obvious suggestion would be to swap to using a non-Pipex server too.
     
  17. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    Using IE I get "The page cannot be displayed" :(
     
  18. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    I get "The page cannot be displayed" when I follow your first suggestion.

    How do I swap to a non-Pipex server or do you mean change ISP? :D

    Thanks.
     
    Last edited: 15 Mar 2006
  19. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Er, with nslookup?
    It's a command, not a URI...

    Change setting on your router, either to use another ISP's DNS servers, or to give your machines a different DNS server through DHCP.
    212.23.3.100 is as good as any.
     
  20. FunkyT

    Mobster

    Joined: 27 Aug 2003

    Posts: 3,472

    Sorry dude - that's me being a spanner :p

    Here's what I get:

    [​IMG]

    Just need to work out how to make the appropriate amendments to my DG834G now :D