1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

check out my onboard xpress200 graphics

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by james.miller, 15 May 2006.

  1. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    Jetway a210gdms w/ onboard x300 on the northbridge - phwooor!

    7,515 in 3dmark2001

    that's running the core @ 456mhz, 256mhz over stock - a respecable 128% o/c and 4th on the orb. I think its the ram that limiting me since the onboard has no dedicated ram. i need to be running 1:1 at ~270fsb to get me into 1st place.

    that's compared to the x800gto2 i sold a few days ago:
    32,394 in 3dmark2001

    [​IMG]

    for some reason 3dmark reads my fsb as 0 if i run @ 270mhz....

    onboard poweh!. But now i need some advice. what do i buy next? the x1800xt 256mb cards are looking to be very good VFM, but can i do better?
     
    Last edited: 20 May 2006
  2. TechnoCorruption

    Wise Guy

    Joined: 9 May 2005

    Posts: 2,386

    Thats a bit of a beast, any 3D05 runs??? :D
     
  3. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    that will come shortly, sir :D
     
  4. TechnoCorruption

    Wise Guy

    Joined: 9 May 2005

    Posts: 2,386

    Im putting in a guess of 350, a cookie for the winner? lol :p
     
  5. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    LOL. we'll see. i just upped the oc a little more...

    7,756

    458mhz on the core, 129% oc

    3rd on the orb :cool:
     
    Last edited: 15 May 2006
  6. squiffy

    Banned

    Joined: 17 Mar 2006

    Posts: 9,155

    What do you get in 03? My onboard 6150 gets 1600 odd. Can you set CPU to 2.2ghz? (same as mine)
     
  7. Jack Bauer

    Wise Guy

    Joined: 6 Nov 2005

    Posts: 1,675

    Location: Oxford

    My wifes got an x200 in her laptop. never benched it but from reviews i think it makes about 800 in 05. Dont quote me on that tho :D
     
  8. welshtom

    PermaBanned

    Joined: 17 Aug 2004

    Posts: 3,463

    Location: Pencoed

    windows 2k in DX8 you would take first with ease.
     
  9. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    '03, will try @ 2.2ghz shortly:)
    1,932 4th on the orb
     
  10. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    3dmark05 - 956

    2nd on the orb, so close! my cpu score is way down compared to the guy at the top though. my 5,253 vs his 6,342 and his running at 2.8ghz vs my 2.98 :confused:
     
    Last edited: 15 May 2006
  11. lozza23_uk

    Wise Guy

    Joined: 23 Jan 2006

    Posts: 1,536

    cracking scores for the onboard. good work that man.
     
  12. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    thanks lozzea23_uk.


    got a little update here. i managed to get the system running a little quicker.

    the specs:

    opteron 148 @ 3025mhz
    fsb = 275mhz
    ram running at 5:4 or 220mhz
    the onboard x300 now running at 1.9v / 467mhz :eek:

    the score: 7,924


    2nd on the orb. damn my geil ram for holding me back lol.
     
  13. welshtom

    PermaBanned

    Joined: 17 Aug 2004

    Posts: 3,463

    Location: Pencoed

    You using Win 2k as i suggested yet?

    It will add at least 1k points to 01 with DX8 installed
     
  14. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 27,780

    Location: Rutland

    This looks fun, I had an X300SE PCI-E card that could clock way above 100% on the core, I had to keep upping the max clocks in ATI tool. I even put my waterblock on it to brutalise it some more :D
     
  15. Mikey1280

    Wise Guy

    Joined: 1 Jan 2006

    Posts: 1,526

    Location: South East London

    Do geforce 2s clock well? I might have a play with one later :)
     
  16. kdd

    Mobster

    Joined: 29 Oct 2005

    Posts: 3,660

    Location: Kent

    Hmm something up with your cpu score my a64 3700 @ 2.5 ghz scores more than your 2.98 chip...
     
  17. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    tell me about it. ive no idea why it was that low, im still pulling 27-28s on a 1mb superPI run. maybe it was a glitch? i ned to run it again, but it takes so long lol

    that's the last resort lol. if got everybody else spanked on core speeds and cpu speeds. its just my damn ram holding me back. if i cant beat them with dx9, then i will have to resort to dx8 lol.

    ...or if i do beat them, then i'll use dx8 and really extend the lead lol
     
    Last edited: 21 May 2006
  18. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,309

    Location: Woburn Sand Dunes

    BUMP!


    Dont want to let this thread die yet, i'm now waiting on some 2x512 Geil ultra-X pc4400 TCCD's for some 275 1:1 goodness. Im gonna take that record and smash it. when im done with that, im gonna actively cool the northbridge, look into volt mods and stamp that no#1 spot into the ground.