1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Could I Have Chosen a Better Title For A Thread About Cases? (Answer: Yes)

Discussion in 'Case Central' started by supergt, 24 Jan 2006.

  1. supergt

    Hitman

    Joined: 22 Jun 2005

    Posts: 953

    Could I?

    Hey guys just wondering if i could use my current case , are all cases the same or would i need a new case? this 1 is around 2 years old.
    Thanks

    Josh
     
  2. pogo

    Gangster

    Joined: 2 Jul 2004

    Posts: 268

    Edit: Nevermind
     
    Last edited: 29 Mar 2006
  3. supergt

    Hitman

    Joined: 22 Jun 2005

    Posts: 953

    i dont know *** i have :D and i am looking for a new system
     
  4. kbc

    Wise Guy

    Joined: 20 Nov 2004

    Posts: 1,631

    Location: London

    Use your current case for what? What build? I'm sure most cases will be fine, standard ATX case will be fine for standard ATX board. Layout and cooling varies between cases.
     
  5. Yewen

    Capodecina

    Joined: 9 Nov 2003

    Posts: 17,719

    Location: Leeds

    Check the sticky at the top for form factor info :)

    Is the case a 'normal' pc tower size? Is it made by Dell?
     
  6. supergt

    Hitman

    Joined: 22 Jun 2005

    Posts: 953

    it is a normal tower size and is not made by dell. I would like to use my current case for this:

    AMD Opteron UP 144 San Diego 1.8GHz 1MB Cache (Socket 939)

    Sapphire PURE Advantage CrossFire Radeon Xpress 200P CrossFire (Socket 939) PCI-Express Motherboard

    PowerColor ATI Radeon X1800 XT 512MB GDDR3 AVIVO TV-Out/Dual DVI (PCI-Express)

    Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU Cooler (Socket 754/939/940) (FG-000-AR)

    G.Skill 2GB DDR HZ PC4000 (2x1GB) CAS3 Dual Channel Kit
     
  7. hogfather

    Mobster

    Joined: 8 Jun 2004

    Posts: 3,074

    Location: Sarrrf London

    I would personally not use that motherboard, the chipset is a bit iffy iirc.