1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ddr3 dominator

Discussion in 'Memory' started by Lord Sindore, 9 Apr 2010.

  1. Lord Sindore

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2009

    Posts: 123

    Location: cyberspace

    I have 3gb of 1600mhz dominator, I won't shot of. I'm going to upgrade my os soon so I wont more then 3gbs of dominator, but I can't get a replacements an till I have more money.

    should I ebay or keep as a back up?
    if I keep as backup I will end up with a lower budget, and still wont to stick with corsairs dominator, but should I go 2nd hand for a 6gb kit?

    whats the 2nd hand market like for ddr3?
    should I risk 2nd hand parts?
     
  2. Lord Sindore

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2009

    Posts: 123

    Location: cyberspace

    and would I get riped off if I go with 2nd hand ddr3 kits?
     
  3. Lord Sindore

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2009

    Posts: 123

    Location: cyberspace

    and would it be cost affective to go 2nd hand?
     
  4. Lord Sindore

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2009

    Posts: 123

    Location: cyberspace

    whats the best memory you have ever run?

    sorry for the reposts next time I will edit instead
     
    Last edited: 9 Apr 2010
  5. rpg

    Hitman

    Joined: 7 Jan 2010

    Posts: 559

    Location: London

    I wouldn't bother keeping your existing 3x1GB sticks as backup. Sell them, they're not going to do much in your drawer.

    Providing the seller is reputable and can prove that the RAM is fully functioning and stable, it shouldn't be a problem buying 2nd hand. You'll just have to use your own judgement really.

    Dominator is expensive stuff. If you're on a budget, why not consider other brands like OCZ or G.Skill? They'll work and perform just as well and will save you some money.
     
  6. Lord Sindore

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2009

    Posts: 123

    Location: cyberspace

    yeah I guess, I was hoping to keep to the same because it go's well with the look of my rig, but I could just go for a more budget worthy brand.

    if it was down to you, would you go from dominater to G.Skill or OCZ?
     
  7. Lord Sindore

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2009

    Posts: 123

    Location: cyberspace

    I think I would rather get Corsair XMS3 6GB or OCZ Gold 6GB kit for now and sell up when I have more money, then I could stay at a good speed and a goodish look for my rig.