1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dud memory?

Discussion in 'Memory' started by Grimgoth, 4 May 2006.

  1. Grimgoth

    Hitman

    Joined: 3 Nov 2004

    Posts: 663

    Location: London

    Hi, just to check if you guys think I got some dud memory;
    Bought some Corsair TwinX1024RE-3200LLPT memory- matched memory pair to upgrade from my old Corsair 512 MB single stick 2700 memory.
    Pulled out the old memory, stuck in the matched pair in the first two slots, as adviced by the mobo (an Asrock 939A8X-M), restarted, and.... everything powers up, but there is no video signal out to the monitor, so can't even see bios. Removed, replaced old memory, and all is well. So tested each matched stick separately, both show cause same symptoms. Old memory still works absolutely fine.
    Don't believe that there are any jumpers i need to change, to accept registered memory or anytihng......
    thanks in advance
     
  2. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 28,282

    Location: Rutland

    Your motherboard won't accept registered memory, it needs normal DDR.
     
  3. ns400r

    Mobster

    Joined: 23 Apr 2004

    Posts: 3,580

    Location: UK, Near the middle......

    Does that motherboard actually support the registered memory ?

    *edit* Beaten to it. :rolleyes:
     
  4. Grimgoth

    Hitman

    Joined: 3 Nov 2004

    Posts: 663

    Location: London

    nyargh. it doesn't say.....not in manual or the destructions.
    can't find on web page either. oh well. guess i will have to go down to the work computing department and ask if they want 1gig of registered memory....
    pwah.
     
  5. Minstadave

    Caporegime

    Joined: 8 Jan 2004

    Posts: 28,282

    Location: Rutland

    Get yourself some normal (non-registered, non-ECC) DDR RAM to replace it mate :)
     
  6. Grimgoth

    Hitman

    Joined: 3 Nov 2004

    Posts: 663

    Location: London

    done lol. hopefully it'll arrive tomorrow....
     
  7. Grimgoth

    Hitman

    Joined: 3 Nov 2004

    Posts: 663

    Location: London

    eh, since i'm not allowed on the for trade forums yet, and before i try and auction it or something, i don't suppose this registered memory could be of any use to anybody? PM me i guess

    and apologies if this goes against the trading rules