1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Duron 1.2 ***!

Discussion in 'Graphics Cards' started by Foxor`, 11 May 2006.

  1. Foxor`

    Banned

    Joined: 23 Oct 2003

    Posts: 580

    Location: Cambridge

    I just found a well old rig i had laying about, and i decided to throw it all together so he can use MSN/IE and play a few games like The Sims, WC3 Q2/3 etc. Get ready.

    The spec

    Duron Morgan 1.2ghz
    Asus A7S 333
    768 DDR 266
    Samsung 20gb
    Voodoo Banshee 16mb(lmao)

    Basicly the banshee is f****** crap it can hardly manage WC3, it cant even render all the spell icons etc. i just want a cheap0 card that can play these games.

    Suggestions please.

    Foxor-
     
  2. Havana_UK

    Mobster

    Joined: 14 Oct 2004

    Posts: 4,821

    Location: location, location

    Got AGP?

    GeForce 4 or something would be fine.

    Hav
     
  3. Foxor`

    Banned

    Joined: 23 Oct 2003

    Posts: 580

    Location: Cambridge

    yes it has AGP
     
  4. Tute

    Capodecina

    Joined: 24 Jul 2004

    Posts: 22,302

    Location: Devon, UK

    My AMD K6-500 rig used to play Quake 3 and Warcraft 3 fine (had to run it on low details though) and that only had 256MB SDRAM and a Geforce2.

    Either get a cheap GF4 as said above or go for something like an FX5200 - it's £30 and will run all those games you said quite easily.
     
  5. a1ex2001

    Capodecina

    Joined: 14 Mar 2005

    Posts: 13,309

    Location: Here and There...

    geforce 4 ti4200 you should be able to pick one up for around a tenner and they are excellent for games of that era!
     
  6. Foxor`

    Banned

    Joined: 23 Oct 2003

    Posts: 580

    Location: Cambridge

    i got a leatek 4200ti vivo for 16quid \o/ nice