1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Embedding Youtube videos in Mac Mail

Discussion in 'Apple Software' started by StoutMeister, 12 Mar 2010.

  1. StoutMeister

    Soldato

    Joined: 7 Apr 2009

    Posts: 6,824

    Location: Western Seaboard

    Hi Guys,

    This is really bugging (no pun intended), when I try to embed a YT vid in Mail, all I receive in return is the embed code.

    Mail format is in RichText so that's ok. For example, if I send this to myself:

    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XA6cnXFiE6I&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XA6cnXFiE6I&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

    in return I receive:

    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XA6cnXFiE6I&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XA6cnXFiE6I&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

    Can you shed any light on the matter ???:):)

    SM.
     
  2. EVH

    Don

    Joined: 11 Mar 2004

    Posts: 28,180

    Location: Wales

     
  3. StoutMeister

    Soldato

    Joined: 7 Apr 2009

    Posts: 6,824

    Location: Western Seaboard

    Im sorry ?