1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fear

Discussion in 'PC Games' started by Scrawflid, 27 Feb 2006.

  1. Scrawflid

    Associate

    Joined: 10 Jan 2006

    Posts: 46

    Just installed this, no probs, registered etc. Came to run it and it flashes up original disc not found/authenticated. It's a genuine purchase from GAME. Any ideas?
     
  2. sepulchre

    Wise Guy

    Joined: 30 Sep 2003

    Posts: 2,054

    Location: Not so Sunny Dundee

    shot in the dark and I'm not insulting your intelligence here, but you do have the disk in your cd/dvd drive dont you?
     
  3. JonnyD

    Wise Guy

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 1,066

    Location: Aberystwyth

    Do you have any kind of drive emulation software runnnig or multiple DVD drives. The program may be looking at the wrong location when trying to load.
     
  4. Vinny1511

    Gangster

    Joined: 9 Jul 2005

    Posts: 451

    Whoops, sorry about that. Didnt think it was ilegal if the original disc was owned....

    My apologies to the mods, i was unaware of this.

    -Vinny-
     
  5. n3x

    Hitman

    Joined: 2 Nov 2005

    Posts: 958

    Location: Surrey

    if ** running getright turn it off and try again!
     
  6. helpimcrap

    Capodecina

    Joined: 13 Jan 2004

    Posts: 12,538

    Location: Leicestershire

    i jsut bought it from game and have no problems. i dont run getright either.
     
  7. Dutch Guy

    Capodecina

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 24,563

    Location: Amsterdam,The Netherlands

    My guess is you have either Daemon Tools or Alcohol 120% installed or had either installed.
     
  8. sepulchre

    Wise Guy

    Joined: 30 Sep 2003

    Posts: 2,054

    Location: Not so Sunny Dundee

    I have Daemon Tools here, 2 DVD drives and it looks OK. Maybe take it back to where you bought it and get it swapped? Could just be a duff disc?

    /edit - it looks as thought the OP hasnt replied back and were all talking to ourselves guys :D
     
    Last edited: 28 Feb 2006
  9. Scrawflid

    Associate

    Joined: 10 Jan 2006

    Posts: 46

    No, I am still here, just working damned long hours with no PC access. I tried everything I could think of, uninst firewalls etc. - made no difference. Was getting to the point of despair then finally managed to get it working by...wait for it...turning the internet connection off. Works fine every time now ?!