1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Final Spec

Discussion in 'General Hardware' started by Xinn, 30 Jul 2006.

  1. Xinn

    Mobster

    Joined: 5 Apr 2006

    Posts: 4,103

    Location: Wakefield

    Intel Core 2 DUO E6300 - £114.95
    Gigabyte DS4 - £109.95
    G.Skill 2GB HZ PC2-6400 - £147.95
    Freezer 64 - £9.95

    VAT - £68.44

    Total - £459.49

    Should be ordering at the end of this week if all goes well.

    I'll be running this along with a 6600GT on a 400W PSU, will this be ok at stock (ill get new PSU before overclocking)
     
  2. SiriusB

    Capodecina

    Joined: 16 Dec 2005

    Posts: 14,448

    Location: Manchester

    Looks like a good spec :)

    PSU is fine too. You could probably even OC on that PSU but depends on what brand it is.

    SiriusB
     
  3. Xinn

    Mobster

    Joined: 5 Apr 2006

    Posts: 4,103

    Location: Wakefield

    Nowt special just some carp that came with the case :( I might OC it abit, not like it will be needed to play CoD2 on though hehe.

    Uni is where it might need it for 3D rendering I will be doing etc.
     
  4. H3x0rc!st

    Gangster

    Joined: 13 Nov 2002

    Posts: 315

    reccomend getting a better PSU bud, it aint worth risking your computer on a PSU that came with the case
     
  5. Xinn

    Mobster

    Joined: 5 Apr 2006

    Posts: 4,103

    Location: Wakefield

    I will do when I can afford but a few people on here have told me that a 400W should run this setup at stock which will do me until I can get a better one :)
     
  6. Stelly

    Don

    Joined: 5 Oct 2005

    Posts: 11,043

    Location: Liverpool

    looks good to me :)

    Stelly
     
  7. Raj

    Gangster

    Joined: 28 Jul 2006

    Posts: 107

    Might be problems between the Gskill and the DS4, some people have mentioned the board autodetecting it as CAS 3 so no post.
     
  8. HicRic

    Gangster

    Joined: 13 May 2006

    Posts: 287

    Location: england

    Not sure a Freezer 64 fits socket 775?
     
  9. lay-z-boy

    Sgarrista

    Joined: 27 Sep 2004

    Posts: 9,231

    Location: Nantwich

    you are going to order the freezer 7 pro, not the 64?

    and tbh i seriously wouldnt trust a iffy psu with a rig worth over £150