1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Firefox 1.5.0.6 release

Discussion in 'Windows & Other Software' started by bledd, 2 Aug 2006.

  1. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,787

    Location: Parts Unknown

  2. G-MAN2004

    Caporegime

    Joined: 4 Jul 2004

    Posts: 30,237

    Thanks for the heads up. Hasn't Firefox only just updated about a week ago :confused:
     
  3. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Yes it was. There was a bug though, and this is purely to fix that (AFAIK).

    I'd suggest forgetting that link till it's available on the mirrors though.
     
  4. Greenlizard0

    Man of Honour

    Joined: 15 Mar 2004

    Posts: 28,189

    Location: Liverpool

    Has firefox sorted out it's memory problem that occurs when you leave lots of tabs open over time?
     
  5. killer_uk

    OcUK Staff

    Joined: 12 Mar 2003

    Posts: 4,070

    Location: OcUK HQ

    Thanks for the heads up.
     
  6. wesley

    Soldato

    Joined: 29 Jul 2003

    Posts: 7,477

    hopefully as i switched to Opera cos of this main reason!
     
  7. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Not completely. This version certainly won't.
     
  8. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,787

    Location: Parts Unknown

    this is the final version, just takes them a while to post it everywhere, and then they'll release it on the webupdate feature :)
     
  9. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,787

    Location: Parts Unknown

    i don't see what the fuss is about with the memory, sure, right now firefox is rising in memory, but its not as if you notice the difference? who has a web browser open when you're doing anything that needs all your ram ?
     
  10. killer_uk

    OcUK Staff

    Joined: 12 Mar 2003

    Posts: 4,070

    Location: OcUK HQ

    Doesn't really bother me much and if it did I would change to Opera again, which is a great browser as well - it just includes stuff I won't ever use.
     
  11. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    I didn't say it wasn't. I said the link you posted didn't use the mirrors, which is a Bad Thing.

    The proper link to use would be this one.
     
    Last edited: 2 Aug 2006
  12. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    ...and it's public.

    Release notes, not that there's anything interesting in them.
    Autoupdate doesn't pick it up yet, but the mar is there.
    Anyone wanting a smaller download in the interim could try this, and this. YMMV and all that.
     
    Last edited: 3 Aug 2006
  13. Simian

    Sgarrista

    Joined: 19 Oct 2002

    Posts: 8,117

    Location: Swindoniantown

    I just let mine 'Auto-Update'... and it did this morning!... :cool:
     
  14. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,787

    Location: Parts Unknown

  15. basmic

    PermaBanned

    Joined: 10 Apr 2004

    Posts: 13,144

    Location: Darlington, County Durham

    I'm still not happy about when I midde-click a link to open it in a new tab, (or indeed just open a link in a new tab) that Firefox slows down coniderably while loading that page. Getting to be annoying for me.
     
  16. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Last edited: 3 Aug 2006
  17. Greenlizard0

    Man of Honour

    Joined: 15 Mar 2004

    Posts: 28,189

    Location: Liverpool

    Snap.

    Ok thanks for answering me question :)
     
  18. Zefan

    Don

    Joined: 15 Jan 2006

    Posts: 30,893

    Location: Tosche Station

    My firefox keeps using about 300mb of ram and then lagging for ages, will this version fix this? I don't think this is the same as the other problem as I get this not just with multiple tabs.
     
  19. KizZ

    Soldato

    Joined: 18 Aug 2005

    Posts: 5,235

    Location: Lincoln

    Hmmm I get 91,712K of Mem usage with 7 tabs open.
     
  20. Zefan

    Don

    Joined: 15 Jan 2006

    Posts: 30,893

    Location: Tosche Station

    Well now I have 2 windows open (I can't stand using tabs, don't ask why because quite frankly I don't know) and it's swallowing 554,212kb :mad: :mad: