1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Firefox keeps changing my UK homepage to Russian!!!??!?

Discussion in 'Networks & Internet Connectivity' started by cjeasom, 27 Mar 2006.

  1. cjeasom

    Gangster

    Joined: 29 Oct 2002

    Posts: 307

    Location: Land Of Pork Pies!

    I hid my IP on a forum for a bit of a laugh, nothing incriminating or dodgy just to play a prank.

    After I had done it I uninstalled the 3 day trial software but now my firefox keeps reverting my proxy config, even after I set it to direct connection, everytime I open firefox it changes back and it is doin my head in..

    What file would cause this to happen?

    I believe it is goin through a russian as google opens on the russian site everytime!

    Any help would be great.
     
  2. Burbleflop

    PermaBanned

    Joined: 7 May 2003

    Posts: 4,247

    Location: Away from here

    Spybot, Adaware and assorted other spyware scanners will be useful.
     
  3. cjeasom

    Gangster

    Joined: 29 Oct 2002

    Posts: 307

    Location: Land Of Pork Pies!

    ive ran them all and it cant locate them!!!!

    Any other ideas?
     
  4. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Firefox safe mode would be worth trying too.
     
  5. cjeasom

    Gangster

    Joined: 29 Oct 2002

    Posts: 307

    Location: Land Of Pork Pies!

    i have done the firefox safe mode start and it has solved absolutely nothing, thanks for the heads up though!
     
  6. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Nuke your profile (well, move it somewhere else) - close Firefox, open %APPDATA%\Mozilla\Firefox\profiles, then move the folder within to somewhere else and fire Firefox back up.
    You can reimport your bookmarks from the old profile.