1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help me my scythe doesnt fit

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by StevenG, 25 May 2006.

  1. StevenG

    Mobster

    Joined: 25 Jan 2006

    Posts: 3,119

    Location: Gateshead, Newcastle

    hi I'm just puttin in my 3800 and the scythe screws aren't long enough to go through my mounting bracket. help. I'm on my phone atm.
     
  2. Defcon5

    Soldato

    Joined: 4 Sep 2005

    Posts: 6,424

    Location: Whitwood, West Yorks

    have you got a non standard bracket?

    Id have thought they would fit, if not it should come with its own bracket.

    When i took my water cooling out id lost the bracket so i just bodged it on with two bolts and some rubber washers
     
  3. StevenG

    Mobster

    Joined: 25 Jan 2006

    Posts: 3,119

    Location: Gateshead, Newcastle

    got it on. its VERY tight in my case now lol
     
  4. Stelly

    Don

    Joined: 5 Oct 2005

    Posts: 11,026

    Location: Liverpool

    I can imagine :)

    Stelly
     
  5. StevenG

    Mobster

    Joined: 25 Jan 2006

    Posts: 3,119

    Location: Gateshead, Newcastle

    lol i'll have to get a pic up and also need to update my sig