1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help needed

Discussion in 'General Hardware' started by ninjaskull, 22 May 2006.

  1. ninjaskull

    Gangster

    Joined: 9 Aug 2004

    Posts: 385

    Please delete

    please delete this message

    thanks

    Murray
     
    Last edited: 22 May 2006
  2. Thrax

    Gangster

    Joined: 19 Mar 2004

    Posts: 420

    Location: Cheshire

    I think you could do it with a TV capture card of some kind, but I don't know what you'd specifically need to connect a VCR to it.
     
  3. rpstewart

    Man of Honour

    Joined: 11 Mar 2003

    Posts: 10,744

    Location: Greenock, Scotland

    Depends on the output of the camcorder, TV/capture card as suggested above or direct Firewire connection if the camcorder has it.

    Might be worth sticking your head into the Photo & Video forum down at the bottom of the main page.
     
  4. ninjaskull

    Gangster

    Joined: 9 Aug 2004

    Posts: 385

    ok thanks for the help, I will start another thread in there an unsubscribe to this thread. will this delete the thread? sorry but I don't really know how to do much on forums.

    kind regards

    Murray