1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP network problem

Discussion in 'Networks & Internet Connectivity' started by ic0n, 25 Jan 2006.

  1. ic0n

    Hitman

    Joined: 12 Oct 2005

    Posts: 850

    Location: left abit no your other l

    hi
    i am using a full belkin wireless set up but the other day i got a message saying your network has not conection nothing seams to fix this problem i can not get on msn or on the internet.
     
  2. Skilldibop

    Wise Guy

    Joined: 28 Sep 2005

    Posts: 1,284

    Location: London

    hmm, how many PCs you got? also you got anyone with a centrino laptop or something to test with. Alternatively cable into the router and see if it works.
    Given it's belkin, it might well have packed up.
     
  3. ic0n

    Hitman

    Joined: 12 Oct 2005

    Posts: 850

    Location: left abit no your other l

    i can test it on my phone as thats wi-fi but my coputer picks up the signal saying its low
     
  4. Skilldibop

    Wise Guy

    Joined: 28 Sep 2005

    Posts: 1,284

    Location: London

    that only tests your PC, i was trying to test your Router.
     
  5. ic0n

    Hitman

    Joined: 12 Oct 2005

    Posts: 850

    Location: left abit no your other l

    nar i canrt test my pc like that i can test my router but if my router is working whats up with my pc 2 stop it goin online?
     
  6. Skilldibop

    Wise Guy

    Joined: 28 Sep 2005

    Posts: 1,284

    Location: London

    Settings probably but if it's just dead air all of a sudden and it orked before either your router has overheated and is in a state equivalent to blue screen of death, OR it's done a belkin "i'm bored so i'll Bjork myself" job.
     
  7. ic0n

    Hitman

    Joined: 12 Oct 2005

    Posts: 850

    Location: left abit no your other l

    right well my dad has played about with it and passworded it but it was working fin eathern after this so it carnt be that but i can not get on the wireless on my phone is it might b the router. the other pc i am using runs from the router but its wired in not wireless
     
  8. danswan

    Hitman

    Joined: 6 Feb 2004

    Posts: 982

    Location: Toon

    Am I right in thinking this message says 'limited or no connectivity'? I know of no error message windows will give you that says 'your network has not conection'.