1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Competitor rules

    Please remember that any mention of competitors, hinting at competitors or offering to provide details of competitors will result in an account suspension. The full rules can be found under the 'Terms and Rules' link in the bottom right corner of your screen. Just don't mention competitors in any way, shape or form and you'll be OK.

    Dismiss Notice

help

Discussion in 'Graphics Cards' started by playboytv, 15 Mar 2010.

  1. playboytv

    Associate

    Joined: 28 Jan 2010

    Posts: 17

    just brought this card....Sparkle Calibre GeForce GTX 260 896MB GDDR3 TV-Out/Dual DVI (PCI-Express) - Retail [X265/X265HM]

    it states in the read up it has hdmi output,i cant find the hdmi socket?.:confused:
     
    Last edited: 15 Mar 2010
  2. Baboonanza

    Wise Guy

    Joined: 10 Nov 2009

    Posts: 1,099

    Location: London

    As you say, the description on the product page is incorrect (even in the picture there is no HMDI socket). Other e-tailers have it listed correctly.

    Contact OcUK customer service directly and see what they can do for you, I'm sure a suitable resolution can be found.
     
  3. tommythetim

    Gangster

    Joined: 4 Feb 2009

    Posts: 146

    Did you check the box to see if has a Dvi to Hdmi connector in it?
     
  4. playboytv

    Associate

    Joined: 28 Jan 2010

    Posts: 17

    the only conectors are a dvi to vga and two molex converters,the monitor has vga and hdmi conecton .but will i still get 1080p with the vga input?
     
  5. Marine-RX179

    Capodecina

    Joined: 6 Feb 2010

    Posts: 14,343

    I think you can, but it would be analogue instead of digital.