1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How big is your Steam folder?

Discussion in 'PC Games' started by Duke, 18 Jan 2006.

  1. Duke

    Man of Honour

    Joined: 29 Jun 2003

    Posts: 33,443

    Location: Wiltshire

    We all joked about Steam when it came out, but now it seems to be working (generally) OK. Since then there are many games using it.

    My folder is now 9.5GB in size :eek: That's with HL1/CS/TFC/HL2/CS-S/DOD-S/Garrysmod/HL2 High texture mod/golden eye mod/battle ground mod... about it I think :)

    How big is yours? ;)
     
  2. neoboy

    Capodecina

    Joined: 16 Mar 2004

    Posts: 12,363

    Location: UK

    6.93GB
     
  3. Azagoth

    PermaBanned

    Joined: 24 Jul 2005

    Posts: 15,698

    Location: R'lyeh

    Mine's 5.71GB.
     
  4. James Bond

    Hitman

    Joined: 9 May 2005

    Posts: 789

    13.6 GB :eek: I cant believe its that much. I have HL2, CS:S, Lost Coast, GMOD9, AntTroop Duece, Dystopia, Goldeneye, Hi-Res Pack and Hidden Source installed.
     
  5. janesssssy

    Mobster

    Joined: 6 Feb 2004

    Posts: 3,453

    Location: Wiltshire

    7.76:D omg
     
  6. Haly

    Woman of Honour

    Joined: 6 Dec 2003

    Posts: 1,794

    7.78gb, tad excessive considering I only play CS1.6 :/
     
  7. cheets64

    PermaBanned

    Joined: 30 Sep 2005

    Posts: 25,895

    Location: Wigan

    7.70Gb and i never use steam :( thank god for cheap hdds
     
  8. modo77

    Mobster

    Joined: 31 Aug 2004

    Posts: 3,663

    Location: Sol System

    hmm 8.12
     
  9. TheOtherOption

    Soldato

    Joined: 26 Jan 2003

    Posts: 6,858

    Location: Surrey

    12.6 gigs :eek: :o ... i don't know why either lol - i guess it's all the old HL mods i still have in there - oh and thats before i've gotten around to installing the HL2 hi-res pack :p
     
  10. AWPC

    Sgarrista

    Joined: 8 Dec 2005

    Posts: 9,670

    5.22Gb which makes so happy :rolleyes: that when I upgrade my system next week with a new mobo + gfx card I may need to re-download most of it again!
     
  11. geiger

    Mobster

    Joined: 5 Oct 2004

    Posts: 2,686

    Location: Garrison, New Jersey

    9.94 gigs and its only ever used for CSS
    I have alot of custom maps though, half of which never work because 'your map differs from the servers' yea rite
     
  12. vaultingSlinky

    Mobster

    Joined: 2 Apr 2004

    Posts: 2,708

    Location: Aberdeen

    11gb =/
     
  13. Goksly

    Capodecina

    Joined: 5 Mar 2003

    Posts: 10,592

    Location: Nottingham

    There is an option to backup the content.... do that for most games and burn it to dvd!
     
  14. OV3RCLOCK3R

    PermaBanned

    Joined: 3 Jan 2005

    Posts: 2,010

    Location: MANCHESTER

    6.74GB!!!!!
     
  15. mrbios

    Capodecina

    Joined: 7 Jun 2003

    Posts: 15,845

    Location: Engerland

    9.37gb quite surprised by that, never realised i was using so much space through steam games alone
     
  16. Insanity

    Wise Guy

    Joined: 5 Jun 2005

    Posts: 1,747

    Location: Tasmania (Australia)

    7.03Gb.
     
  17. Lovejoy!

    Wise Guy

    Joined: 10 Mar 2004

    Posts: 1,284

    Location: Stourbridge, West Midlands

    8.50gb
     
  18. DaveyD

    Man of Honour

    Joined: 19 Jan 2003

    Posts: 12,646

    Location: Warwickshire

    15.8 GB :o

    I only play 1.6, but have everying installed, and have lots of demos + screenshots to go with them.
     
  19. Sem

    Mobster

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 4,491

    Location: London

    7.55GB

    i have HL2 & HL DM + Lost coast, DoD:S & CS:S & HL:S
     
  20. spaceman

    Mobster

    Joined: 1 Feb 2003

    Posts: 3,258

    Location: Kent

    7.39gb :/