1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How can I get the American Network

Discussion in 'General Hardware' started by Phan7omEli7e™, 29 May 2006.

  1. Phan7omEli7e™

    Gangster

    Joined: 24 Oct 2005

    Posts: 116

    Hi, I want to get the American TV network for when MLG broadcasts live footage, but I'm in the UK. Does anyone know how I could do this?
    Thanks.
     
  2. BillytheImpaler

    Man of Honour

    Joined: 2 Aug 2005

    Posts: 8,741

    Location: Cleveland, Ohio, USA

    Move over here, tbh. :p
     
  3. Energize

    Caporegime

    Joined: 12 Mar 2004

    Posts: 28,732

    Location: London

    You cant.
     
  4. StarShock

    Wise Guy

    Joined: 6 Nov 2005

    Posts: 1,764

  5. Humate

    Hitman

    Joined: 23 Dec 2005

    Posts: 652

    Ive got 2 of those
     
  6. Mortah

    Gangster

    Joined: 17 Apr 2006

    Posts: 139

    Are OcUk going to stock those?
     
  7. Brizzles

    Soldato

    Joined: 16 Mar 2005

    Posts: 7,348

    Location: Clevedon , Bristol

    Nice ;)

    Cheers,

    Mark