1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Internet issue

Discussion in 'Windows & Other Software' started by ASH1982, 1 Jun 2006.

  1. ASH1982

    Hitman

    Joined: 29 Sep 2004

    Posts: 639

    Location: Newcastle Upon Tyne

    The past week or so I have been unable to log onto this web address

    www.ffoc.co.uk

    when I try to load the page my browser says the following "can not find the server at www.ffoc.co.uk" thats both firefox and IE

    Even if I try to ping the site the response I get is "ping request could not find host www.ffoc.co.uk please check the address and try again."

    Now up until a week ago I could access this fine, I have changed no settings at all anywhere... its just stopped working over night. I know the site is still there but im the only one who seems to not be able to load it
    I checked with the admin and my account is still active so im clueless
    Im also still receiving emails to my inbox for replys to posts

    :confused: :confused: :confused: Help!!!
     
  2. ASH1982

    Hitman

    Joined: 29 Sep 2004

    Posts: 639

    Location: Newcastle Upon Tyne

    heelllppppppp

    my inbox is filling up with topic replys lol :eek:
     
  3. ns400r

    Mobster

    Joined: 23 Apr 2004

    Posts: 3,580

    Location: UK, Near the middle......

    What can I say. It works here !
     
  4. Nyvo

    Gangster

    Joined: 12 Aug 2004

    Posts: 283

    Location: London

    Sites working for me too. You using an external modem/router for your internet connection at all? If you are it could be worth giving that a reboot. I had a similar problem with this very forum sometime last year.
     
  5. hybrid

    Wise Guy

    Joined: 18 Nov 2003

    Posts: 1,312

    Location: Newcastle

  6. ASH1982

    Hitman

    Joined: 29 Sep 2004

    Posts: 639

    Location: Newcastle Upon Tyne

    yeah how did u do that? :eek:
     
  7. M0KUJ1N

    PermaBanned

    Joined: 17 Mar 2004

    Posts: 1,486

    Location: Edinburgh

    sounds like a DNS problem tbh. Do a repair on your internet connection in Windows or type ipconfig /flushdns. If it still doesnt work inform your ISP that their DNS server isnt resolving the aforementioned address.

    edit: ps. could you attempt to do (again in a command prompt) "nslookup ffoc.co.uk"
     
  8. ASH1982

    Hitman

    Joined: 29 Sep 2004

    Posts: 639

    Location: Newcastle Upon Tyne

    ipconfig /flushdns i get this reply

    windows ip configuration
    could not flush the DNS resolver cache: function failed during execution

    nslookup ffoc.co.uk dsnt seem to do much either
     
  9. loltim

    Capodecina

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 14,605

    Location: Wellington, NZ

    Are you with Nildram? Doesn't work for me.
     
  10. ASH1982

    Hitman

    Joined: 29 Sep 2004

    Posts: 639

    Location: Newcastle Upon Tyne

    toucan surf
     
  11. manveruppd

    Wise Guy

    Joined: 24 Feb 2004

    Posts: 1,086

    Location: Leeds/Cyprus

    I'm having a similar problem but in my case it's Google which died :mad: Tried repairing my connection from within Windows and resetting my cable modem and no joy.