1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is there a way to run 2 instances of MSN messenger? 2 different accounts?

Discussion in 'Windows & Other Software' started by Marcos, 11 May 2006.

  1. Marcos

    Mobster

    Joined: 3 Jan 2004

    Posts: 3,879

    Location: Bournemouth

    I need to run a personal account and student/colleague account at the same time

    i think i heard about others doing this before [​IMG]
     
  2. PinkPig

    Mobster

    Joined: 7 Jun 2004

    Posts: 3,541

    "Officially", you can have two sessions by using Windows messenger (not Windows Live Messenger, I mean Windows Messenger as included with Windows XP), and MSN messenger seperately.

    Or, the Mess.be "polygamy" patch (or similar things around) also let you have more than one session.
     
  3. MarcLister

    Capodecina

    Joined: 7 Mar 2005

    Posts: 18,944

    Location: LU7

    You can do this as PinkPig says with the Mess.be patch. When you run the patcher go to General Options and near the top is an option to enable polygamy, make sure the box next to it is checked and you are ready to enjoy the advantages of two wives....er I mean two MSN accounts.;):cool:
     
  4. spirit

    Wise Guy

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 1,885

    get a-patch for msn. its much better and you can remove all kinds of other stuff too.
     
  5. The_KiD

    PermaBanned

    Joined: 19 Apr 2006

    Posts: 2,342

    Location: West Yorkshire

  6. Grimgoth

    Hitman

    Joined: 3 Nov 2004

    Posts: 663

    Location: London

    another solution might be to use an alternate messenger;
    gaim supports logging into multiple types of messaging accounts yahoo, msn, etc,

    http://gaim.sourceforge.net/

    one assumes you can use it to log into two msn accounts at the same time.
     
  7. Marcos

    Mobster

    Joined: 3 Jan 2004

    Posts: 3,879

    Location: Bournemouth

  8. tedaC

    Hitman

    Joined: 26 Apr 2006

    Posts: 659

    log into normal msn and then login to web msn
     
  9. spirit

    Wise Guy

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 1,885

    get a-patch.
     
  10. doozer

    Gangster

    Joined: 6 Feb 2003

    Posts: 480

    Location: Liverpool

    like others said use another client I think trillian as well supports msn.

    Or login with a web based browser such as http://www.e-messenger.net/.
     
  11. Drawoh Tesremos

    Man of Honour

    Joined: 15 Mar 2004

    Posts: 3,076

    Location: UK

    another way is to run trillian. that'll run numerous msn accounts, also yahoo, and icq, all simultaneously. facilities are a little limited, though. and you can use the normal msn interface for just one account
     
  12. Marcos

    Mobster

    Joined: 3 Jan 2004

    Posts: 3,879

    Location: Bournemouth

    Oh yeah, that works perfect, thanks
     
  13. Mel_P

    Wise Guy

    Joined: 27 Feb 2004

    Posts: 2,241

    Location: Kent

  14. MarcLister

    Capodecina

    Joined: 7 Mar 2005

    Posts: 18,944

    Location: LU7

    The A-patch for MSN 7.5 is here, the top one. http://apatch.ikhost.com/downloads.php

    And if you go to mess.be there is a box on the right, near the top of the screen. It is titled "Important Announcemess.be" and has links to the MSN client for 7.5 but also the mess.be patch.

    You could also try
    http://www.mess.be/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=663 but whenever I try the direct link to the download page the main mess.be page loads up.
     
  15. Mel_P

    Wise Guy

    Joined: 27 Feb 2004

    Posts: 2,241

    Location: Kent

    Ta!