1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

memory question regarding 4 sticks of 512mb

Discussion in 'Memory' started by helpimcrap, 1 Mar 2006.

  1. helpimcrap

    Capodecina

    Joined: 13 Jan 2004

    Posts: 12,538

    Location: Leicestershire

    hi guys and gals,

    i have the setup in my sig and the memory is Geil Value 3200 2x512mb memory. could i just add 2x512mb sticks to it and keep my 2.5-3-3-6 @ 225mhz setting?

    or would i have to spend an extra £100 for some more 2gb kits?

    cheers
     
  2. zytok

    Wise Guy

    Joined: 12 Feb 2004

    Posts: 2,325

    Location: Chesterfield

    seriously doubt it. I added 2 extra 512MB GeIL sticks recently and my memory refused to run at 400. Try to sell your existing sticks and buy 2x1GB.
     
  3. lee32uk

    Underboss

    Joined: 9 Nov 2005

    Posts: 10,633

    Location: manchester,uk

    Same for me too.I had 4x512 sticks of Geil and it would only run at DDR333 speeds.Better off selling the Geil and putting it towards a good 2x1gb kit
     
  4. helpimcrap

    Capodecina

    Joined: 13 Jan 2004

    Posts: 12,538

    Location: Leicestershire

    cheers lads.

    decision made then... will have to wait until funds allow.
     
  5. Davey D

    Gangster

    Joined: 23 Feb 2006

    Posts: 370

    i have 4 x 512 sticks of Corsair 3200xlpro and ive never had any issues with it
     
  6. vanandjuanunited

    Soldato

    Joined: 20 Oct 2005

    Posts: 5,625

    I have 4 sticks in my Asrock. 2 corsair value and 2 generic. Runs at 400 no probs.