1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Netgear Wireless Connections ( problem ? )

Discussion in 'Networks & Internet Connectivity' started by Av8, 28 Mar 2006.

  1. Av8

    Hitman

    Joined: 17 Apr 2003

    Posts: 912

    Location: Lancashire

    Hi all,

    I've got my Netgear rangemax wireless modem router (dg834pn 108mbps), and on my desktop a Netgear rangemax wireless pci card (wpn311 108mbps). I'm using a 2mb connection through Plusnet.

    Now on my pc the netgear wireless assistant shows the connection as being between 48mbps & 54mbps (thought it should be 108mbps), whereas the wireless network connection status states that the connection as being 108mbps.

    1) is this correct? 2) if not how do i change any settings to get a faster connection?

    Thanks in advance

    ps i'm on the first floor of the house no more than 15ft away from the router, of which it's on the ground floor on a high shelf if that helps. :)
     
  2. attman

    Associate

    Joined: 20 Jan 2006

    Posts: 31

    Why do you want it to go faster anyway? You only have 2mb broadband......
     
  3. Av8

    Hitman

    Joined: 17 Apr 2003

    Posts: 912

    Location: Lancashire

    Sorry i think that came across the way, i want to know if the connection between my router and pc is about correct, as like i mentioned one thing says it's 108mbps connection the other says it's 48-54mbps :confused: :confused: :confused: