1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Oblivion Patch Problems

Discussion in 'PC Games' started by Spend_day, 7 May 2006.

  1. Spend_day

    Wise Guy

    Joined: 27 Jul 2005

    Posts: 1,152

    Location: Norfolk

    Ive patched oblivion to v 1.1 now on my old game now is really messed up.

    here are some screenies of me running it at meduim graphics settings

    [​IMG]

    [​IMG]

    this is skingrad castle and just outside any1 else had this problem and know how to fix it
     
  2. speeduk

    Sgarrista

    Joined: 3 Mar 2003

    Posts: 7,503

    Location: Canterbury

    Try updating your graphics card drivers or reverting to older ones. Also try installing DX9 again.
     
  3. Spend_day

    Wise Guy

    Joined: 27 Jul 2005

    Posts: 1,152

    Location: Norfolk

    kk
     
  4. Spend_day

    Wise Guy

    Joined: 27 Jul 2005

    Posts: 1,152

    Location: Norfolk

    nope still not working but i started a new game just now and its fine maybe my old save just got weirded out when i installed the patch

    starting all over again ARGH :mad:
     
  5. Dolph

    Man of Honour

    Joined: 17 Oct 2002

    Posts: 48,121

    Location: Plymouth

    Is this the beta patch that specifically warns you to back everything up and be wary it could cause problems (shown on theelderscrolls.com)

    If so, and you didn't, then there's little sympathy for you.
     
  6. Spend_day

    Wise Guy

    Joined: 27 Jul 2005

    Posts: 1,152

    Location: Norfolk

    ahhhhh not comapatble with direct to drive
    oh well i just reinstall
     
    Last edited: 7 May 2006
  7. Roduga

    Mobster

    Joined: 19 Jan 2004

    Posts: 3,582

    Location: Newbury, UK

    There is a lesson to learn there somewhere.

    Does anyone else have problems even getting to the Patch section of the website? FF seems to just get stuck in a loop for me...