1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OCUK's DFI Ultra-D's

Discussion in 'Motherboards' started by .::lawrywild::., 9 Mar 2006.

  1. .::lawrywild::.

    Hitman

    Joined: 14 Jul 2005

    Posts: 814

    Location: London - UK

    hey, according to the specs you're supplying these with sli bridges?

    are these proper dfi ones in the box or are you supplying seperate ones to use?

    thanks
     
  2. Jokester

    Don

    Joined: 7 Aug 2003

    Posts: 41,527

    Location: Aberdeenshire

    As far as I'm aware, they no longer come with bridges. Even if they did the chipset is hard locked so you can't mod it into a SLI version anymore apparently.

    I'll see if I can get hold of Gibbo for you just to make sure.

    Jokester
     
  3. .::lawrywild::.

    Hitman

    Joined: 14 Jul 2005

    Posts: 814

    Location: London - UK


    hmm, ok

    cheers for that
     
  4. Defcon5

    Soldato

    Joined: 4 Sep 2005

    Posts: 6,424

    Location: Whitwood, West Yorks

    mines about 6 months old from ocuk and the chipset isnt covered in resin so can be modded
     
  5. james32

    Hitman

    Joined: 15 Aug 2005

    Posts: 716

    the resin can easliy be cleaned of with certain chemical or scrapped of, unless they have burned it.
     
  6. Gaverick

    Wise Guy

    Joined: 21 Jan 2006

    Posts: 2,173

    Location: Seaham, Co. Durham

    I got one of these boards on tuesday, it came with no SLI bridge
     
  7. Jokester

    Don

    Joined: 7 Aug 2003

    Posts: 41,527

    Location: Aberdeenshire

    I was under the impression it now uses a different chip altogether?

    Jokester
     
  8. Sumanji

    Sgarrista

    Joined: 12 Mar 2003

    Posts: 8,141

    Location: Charlotte, NC

    Got mine November-ish from purple shirt land... will it be unmoddable? If so I'm in the market for a new SLI board :p:D

    Suman
     
  9. james32

    Hitman

    Joined: 15 Aug 2005

    Posts: 716

    correct made in china now, before it was south korea but still same chip
    just some black resin put over it now


    what revsion is yours? mabaye pick 1 up again to see if its still modable
    i heard the AD0 is the newest revsion has fixed alot of bugs.
     
  10. KizZ

    Soldato

    Joined: 18 Aug 2005

    Posts: 5,235

    Location: Lincoln

    You can just use the chisel and hammer sollution and scrape the **** out of it.
     
  11. Bennah

    Soldato

    Joined: 1 Jul 2004

    Posts: 7,232

    Location: Sunny Manchester

    Anyone know that the Ultra-D from OcUK are good boards? Latest revision? AD0 aint it...

    Not clued up tbh, but Im gonig to buy one of these boards soon...
     
  12. shrek2

    Wise Guy

    Joined: 11 Sep 2005

    Posts: 1,735

    Location: Nottingham

    Can someone please tell me how to get that chipset cooler off. Those white clips are annoying
     
  13. Jokester

    Don

    Joined: 7 Aug 2003

    Posts: 41,527

    Location: Aberdeenshire

    I use a pair of pliers to push the catch together so it fits through the hole and then push it through.

    Jokester
     
  14. Bennah

    Soldato

    Joined: 1 Jul 2004

    Posts: 7,232

    Location: Sunny Manchester

    I usally just push the white clip through from the top side. Then still pushing them, use a pair of snipe nose pliars to squese the bottom of the clip and push it through from the bottom.

    Thats how I just get sinks off on mobo's, gpu's etc.
     
  15. .::lawrywild::.

    Hitman

    Joined: 14 Jul 2005

    Posts: 814

    Location: London - UK

    They ARE still moddable according to XS users :D

    there's just epoxy over the points and can be scraped off with a razor blade or something.. GREAT NEWS!!

    so ocuk aren't supplying bridges?

    I won't order one from you guys unless it comes with bridge coz postage is cheaper elsewhere. Can a mod please confirm bridges are supplied with these, otherwise you should remove it from the site.