1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with internet...

Discussion in 'Networks & Internet Connectivity' started by Ren.182, 6 Jun 2006.

  1. Ren.182

    Hitman

    Joined: 2 Mar 2006

    Posts: 754

    Location: Birmingham, England

    My friends having a few internet problems.

    His router connects fine and everything is normal, he can load google but no other sites will load. However he can 'ping' them and get a responce. Bit comet downloads are working and windows messenger, but not normal msn.

    He hasnt changed any settings and he has even tried turning off his firewall. Doesnt seem to have any dodgy processes running. And he has tried reseting his router settings etc.

    He has tried several computers, so that would suggest it definately isnt due to his pc. Oh and he has a Netgear DG384v2 router with the newest firmware.

    As far as he knows his ISP arnt doing any upgrades either. His ISP is Telecom plus The Utility Warehouse.

    Any ideas on what could be the problem?
    Thanks.
     
  2. Ja (:

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2006

    Posts: 434

    Location: Birmingham o:

    Post above is about me!

    Ive had the problem for hours now a few sites have started working again!

    Sorry may aswell close the thread... must just be something to do with my pooey isp.
     
  3. danyjr

    Gangster

    Joined: 26 Dec 2005

    Posts: 225

  4. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    Except for the slight snag that the OP isn't on NTL.