1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Radeon VII

Discussion in 'Graphics Cards' started by DragonQ, 9 Jan 2019.

  1. zoffster1

    Associate

    Joined: 9 Mar 2017

    Posts: 54

    Location: Manchester

    I'm in a similar situation except no onboard graphics T_T
     
  2. fantasticCG

    Wise Guy

    Joined: 29 Feb 2012

    Posts: 2,308

    Location: London

    AMD Said there’s nothing wrong with the drivers and that’s how it is?
     
  3. Gibbo

    Commissario

    Joined: 17 Oct 2002

    Posts: 32,714

    Location: OcUK HQ

    Would of been a response from PR and not development team I suspect, Roman clearly demonstrates it can OC, there is very evidently some driver bug or AMD have locked the cards.
     
  4. Thomasck

    Gangster

    Joined: 28 Nov 2018

    Posts: 114

    Location: London

    tic tac tic tac

    waiting from my brazilian bed.. my wife said I'm sic "maybe you are the only guy that lives in london, goes do brazil to do teeth implant and is in front of the pc for the last hour to get one card"..
     
  5. Vish Petrol

    Hitman

    Joined: 16 Mar 2016

    Posts: 640

    Location: Rubber Dinghy Rapids Broo

    Its ok you can buy another 64, they have plenty in stock
     
  6. Thomasck

    Gangster

    Joined: 28 Nov 2018

    Posts: 114

    Location: London

    thats whats I will be doing IF I change my mind on the last minute.. f5 f5 f5

    edit

    no, I will get a second hand one to be honest
     
  7. nashathedog

    Sgarrista

    Joined: 12 Sep 2013

    Posts: 8,814

    Location: Knowhere

    I'm here. I've got multiple pages flashing refreshes at me,

    At 13:58 the order went through.
     
    Last edited: 7 Feb 2019
  8. Morve

    Gangster

    Joined: 28 May 2017

    Posts: 456

    Good luck! :)
     
  9. ChosenName

    Associate

    Joined: 14 Aug 2017

    Posts: 8

    Location: North of the Wall

    They're up.
     
  10. Gibbo

    Commissario

    Joined: 17 Oct 2002

    Posts: 32,714

    Location: OcUK HQ

  11. drskiba

    Associate

    Joined: 24 Jul 2015

    Posts: 25

    IT'S LIVE! (got a Sapphire) <3
     
  12. Vish Petrol

    Hitman

    Joined: 16 Mar 2016

    Posts: 640

    Location: Rubber Dinghy Rapids Broo

    After seeing the poll for some reason I feel like its not going to sell out and there are only going to be a few orders.

    Maybe its just wishful thinking for my own benefit.
     
  13. Sargatanas2511

    Mobster

    Joined: 26 Oct 2013

    Posts: 3,665

    Location: Scotland

    £150 difference between the same card with a different name on it. That's just ridiculous.
     
  14. Colzy

    Gangster

    Joined: 31 Jan 2014

    Posts: 150

    Location: Bristol, UK

    Ordered.
     
  15. KentMan

    Gangster

    Joined: 14 Dec 2016

    Posts: 453

    lol from £650 for Sapphire which is the best of the bunch imho, to £800 for MSI / ASus etc... wtf are they on?

    Funnily enough they are all Nvidia card makers as well... how odd...

    the AMD exclusive brands are all cheaper... but Powercolor still a bit more expensive than they should be and Asrock.
     
  16. Thomasck

    Gangster

    Joined: 28 Nov 2018

    Posts: 114

    Location: London

    Error 404
     
  17. artur_k

    Associate

    Joined: 25 Oct 2015

    Posts: 19

    Location: Hull

    got one! ha
     
  18. zoffster1

    Associate

    Joined: 9 Mar 2017

    Posts: 54

    Location: Manchester

    YES!
     
  19. twinsenx

    Associate

    Joined: 31 Aug 2011

    Posts: 48

    reviews are not looking good for this bad boy :(
     
  20. Vish Petrol

    Hitman

    Joined: 16 Mar 2016

    Posts: 640

    Location: Rubber Dinghy Rapids Broo

    Yes got a Sapphire!

    Although I was planning on going for one of the other brands with a better warranty