1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Red Alert on XP & The First Decade

Discussion in 'PC Games' started by Longbow, 28 May 2006.

  1. Longbow

    Sgarrista

    Joined: 15 Jan 2004

    Posts: 9,345

    I've been unable to run Red Aert on XP, i've tried many times using patches, running under Windows 95 mode etc etc. But none have worked, I was wondering if anyone has C&C: The First Decade?

    If so..

    Has the RA on there been modified to run under XP?
     
  2. Killerkebab

    Sgarrista

    Joined: 27 Mar 2004

    Posts: 8,436

    Location: Kent

    Yes, it has.
     
  3. Longbow

    Sgarrista

    Joined: 15 Jan 2004

    Posts: 9,345

    Great, ordered.

    Thanks.
     
  4. Puppetmaster

    Soldato

    Joined: 17 Jun 2005

    Posts: 6,380

    Location: Near Brighton

    there was a patch around that allowed u 2 run it on xp, although i only ever found it once on some random website
     
  5. Zefan

    Don

    Joined: 15 Jan 2006

    Posts: 30,276

    Location: Tosche Station

    I'm looking to get the Decade pack for my birthday, can't wait to be honest :D

    One of the best series' ever.
     
  6. Combat squirrel

    Capodecina

    Joined: 7 Aug 2004

    Posts: 10,344

    is awesome ! I carnt stop playing RA2 hehe
     
  7. Zefan

    Don

    Joined: 15 Jan 2006

    Posts: 30,276

    Location: Tosche Station

    This has already been asked in a previous thread with no proepr answers but is there any wasy to get it (Specifically Generals) running in a window?
     
  8. Steedie

    Man of Honour

    Joined: 29 Jun 2004

    Posts: 20,425

    Location: Oxfordshire

    i been playing red alert on xp for years, dunno why everyone else seems to have these problems :confused:
     
  9. CossackNoodle

    Hitman

    Joined: 22 Jun 2005

    Posts: 912

    Location: England

    Been very bored and me and few others are thinking of getting this and doing a bit of multiplayer on the games :D

    was in primary school when i played original c&c on ps1 :o
    listening to the soundtrack ahhhh the memories
     
  10. Kreeeee

    Man of Honour

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 42,571

    Location: /* */

    It's fantastic for that.

    RA1, RA2, Tib Sun and Tib Dawn are awesome over a network.
     
  11. pinkegobox

    Wise Guy

    Joined: 30 Sep 2003

    Posts: 1,234

    Location: Manchester

    Tiberium Dawn? I didn't think that ever got released? In fact, i though that was the _next_ in the series still?!?


    edit:
    nm, dawn is just called the C&C over here mostly. and it's twilight that's the next in the series.
     
  12. Kreeeee

    Man of Honour

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 42,571

    Location: /* */

    ;)
     
  13. Longbow

    Sgarrista

    Joined: 15 Jan 2004

    Posts: 9,345

    Well, EALA are calling it Tiberium Wars for now.
     
  14. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,717

    Location: Parts Unknown

    if you can get it to flippin work!, i can only ever manage to get 2 pc's at a time working, i hate IPX
     
  15. Kreeeee

    Man of Honour

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 42,571

    Location: /* */

    Yep, works perfectly on all games.
     
  16. HangTime

    Man of Honour

    Joined: 25 Oct 2002

    Posts: 28,151

    Location: Hampshire

    Last night I played Red Alert for the first time in about 9 years. It has aged somewhat and Red Alert 2 (a game I still play occasionally) is vastly superior from a technical standpoint.

    Might have to give Tiberian Sun a whirl as I never really gave it a proper chance before.
     
  17. Creature

    Mobster

    Joined: 30 Nov 2004

    Posts: 3,755

    Location: Oop North

    Got The First Decade today, 9.8GB....oooh boy.