1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

steam down?

Discussion in 'PC Games' started by ferret face, 15 Oct 2009.

  1. ferret face

    Wise Guy

    Joined: 22 Jan 2004

    Posts: 1,119

    is steam down at the mo, i cant get on?

    Ferret
     
  2. Tefal

    Capo Crimine

    Joined: 30 Jun 2007

    Posts: 66,594

    Location: Wales

    no
     
  3. willhub

    Capodecina

    Joined: 3 Jan 2006

    Posts: 23,241

    Location: MediaCityUK

    Maybe, maybe not.
     
  4. stude1983

    Wise Guy

    Joined: 12 Oct 2007

    Posts: 1,334

    Location: tenbury wells

    all fine here
     
  5. slylittlefox

    Wise Guy

    Joined: 24 Jun 2007

    Posts: 1,870

    Location: Landan.

    Not 'down' per se, but the game I was downloading (Saints Row 2) has stalled on "Starting download..." for the past half an hour after getting to 20% :(

    EDIT: I take it all back, 100%, launching game :D
     
  6. Oizu

    Hitman

    Joined: 10 Oct 2009

    Posts: 746

    Location: Here and There.

    Are you on Tiscali? I reguarly cant access it during the evenings
     
  7. Dark88

    Wise Guy

    Joined: 11 Apr 2007

    Posts: 1,465

    Location: Essex

    okay here.
     
  8. Tee Hee Johnson

    Mobster

    Joined: 30 May 2007

    Posts: 4,344

    Location: Glasgow, Scotland

    It is for me, i cant sign in :(
     
  9. Tee Hee Johnson

    Mobster

    Joined: 30 May 2007

    Posts: 4,344

    Location: Glasgow, Scotland

    Sorry, im in now. Was just taking its sweet time lol
     
  10. Nate75

    Capodecina

    Joined: 21 Mar 2005

    Posts: 10,522

    Went down for me there as well...

    OK now
     
  11. ferret face

    Wise Guy

    Joined: 22 Jan 2004

    Posts: 1,119

    ok back in now, cheers guys
     
  12. nintenjo

    Mobster

    Joined: 29 Nov 2002

    Posts: 2,639

    Location: Midlands. UK

    Mine is down.. just sits on the "me@me.com is connecting to Steam" splash.

    Worked fine yesterday. !!! Grr...
     
  13. x1m

    Gangster

    Joined: 5 Jul 2005

    Posts: 123

    I think it's changed IP and you need your dns to update:

    run a command prompt (as admin on vista/7)

    ipconfig /flushdns

    then

    ipconfig /registerdns

    Fixed it for me.
     
  14. Ant123

    Gangster

    Joined: 2 Apr 2009

    Posts: 255

    My steam was playing up too yesterday. Took an age to start up and wouldnt let me play any games. Its ok now though.