1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Competitor rules

    Please remember that any mention of competitors, hinting at competitors or offering to provide details of competitors will result in an account suspension. The full rules can be found under the 'Terms and Rules' link in the bottom right corner of your screen. Just don't mention competitors in any way, shape or form and you'll be OK.

    Dismiss Notice

The RX Vega 64 Owners Thread

Discussion in 'Graphics Cards' started by Kaapstad, 14 Aug 2017.

  1. ubersonic

    Capodecina

    Joined: 26 May 2009

    Posts: 21,103

    You gonna build a second Vega rig or running all three in the same machine?
     
  2. LtMatt

    Caporegime

    Joined: 12 Jul 2007

    Posts: 34,718

    Location: United Kingdom

    Private drivers? No but i like the sound of them.
     
  3. LtMatt

    Caporegime

    Joined: 12 Jul 2007

    Posts: 34,718

    Location: United Kingdom

    I already have a second system (Threadripper - see below) ready to drive 2x Vega 64's at 4K, alongside my 1800x system running a Vega 64. The TR machine currently has Pro Duo's inside it and my second Vega is living under my desk for the time being.
    [​IMG]

    The screenshot is a couple of weeks old, initially i had both Vegas in my 1800x system, but one of them died. (RIP)
     
  4. ubersonic

    Capodecina

    Joined: 26 May 2009

    Posts: 21,103

    Aha! So that means crossfire support is imminent! (and possibly that HL3 is confirmed, I'm not entirely sure). I'll get a second V64 ordered then.
     
  5. Biffa

    Man of Honour

    Joined: 30 Oct 2002

    Posts: 15,628

    Location: Surrey

  6. silversurfer

    Capodecina

    Joined: 13 Jul 2004

    Posts: 19,279

    Location: Stanley Hotel, Colorado

  7. LtMatt

    Caporegime

    Joined: 12 Jul 2007

    Posts: 34,718

    Location: United Kingdom

    More Vega brethren, nice to see so many owners. :)
     
  8. disi

    Gangster

    Joined: 4 Feb 2014

    Posts: 154

    Location: Banbury

    Just as feedback the new card works flawless, both monitors came straight up with the DP2DVI cables. I tested the game I currently play (The Forest) and it was somewhat idling at 44-60% utilisation 1080p with Reshade and recoring, while max ~1000MHz GPU clock (one peak to ~1500MHz) :D

    The 390X was struggling with the same load.
     
  9. tres_kun

    Hitman

    Joined: 7 Nov 2012

    Posts: 621

    Location: Glasgow

    [​IMG]

    [​IMG]

    1750Mhz on the coor 8134 points on 3d mark time spy graphic test
     
    Last edited: 6 Sep 2017
  10. schneeb

    Gangster

    Joined: 4 Jun 2016

    Posts: 242

    Well internal whatever term, since you always say don't touch HBM voltage....
     
  11. carlpls

    Associate

    Joined: 22 Aug 2017

    Posts: 14

    My Vega 64 LC arrived at my retailer today, they tested it and found it to be faulty (crash after ~20 mins in heaven).

    So now the wait for a new one begins. :)
     
  12. naLor

    Associate

    Joined: 6 Sep 2017

    Posts: 2

    Location: Eindhoven

    First of all, im new here so Hi :).

    Second, @TonyTurbo78 Nice clocks bro, gonna aim for the same things. I assume you have the AC version ? Of is it LC ? Your temps do make me think its the LC ? Oh and IF it's the AC, what are your fan settings.

    Edit:

    [​IMG]
     
    Last edited: 6 Sep 2017
  13. TonyTurbo78

    Capodecina

    Joined: 26 Sep 2013

    Posts: 10,146

    Location: West End, Southampton

    Welcome

    Yarp the reference mate, one of the first batch, was always my intention to put it in an existing loop so no point in getting anything but the reference air blower. Had to wait a week after purchase for all the EK goodies to arrive. Just had to redo the hard tubing again for the new dimensions, but already had all the necessaries. Rig is in sig below.
     
  14. LtMatt

    Caporegime

    Joined: 12 Jul 2007

    Posts: 34,718

    Location: United Kingdom

    Sorry, i liked the sound of private drivers. :p

    Yes i sometimes use drivers that have yet to be released, but not too often as they haven't been signed yet and so i have to disable secure boot. In addition, i can't always reproduce issues if i am using different drivers than the latest publicly available.

    That said, i won't talk about if bug a/b/c has been fixed because that then makes a commitment that could change once the driver is ready for reason a/b/c. You get me? :)
     
  15. LoadsaMoney

    Caporegime

    Joined: 8 Jul 2003

    Posts: 30,024

    Location: In a house

    Yet another one :(

    Floors all yours Biffa.
     
  16. Biffa

    Man of Honour

    Joined: 30 Oct 2002

    Posts: 15,628

    Location: Surrey

    Yay,

    Gotta transplant the system its going into, got a new case so the cooler fits.

    I was patient, put in a pre-order Aug 21 for the out of stock Aqua Pack for £582.49 and Gibbo delivered :)
     
    Last edited: 6 Sep 2017
  17. schneeb

    Gangster

    Joined: 4 Jun 2016

    Posts: 242

    Well they better fix HBM voltage changes; if you are using a different driver then just DONT mention HBM voltage since you have done nothing but warn against it on 17.8.2....
     
  18. LtMatt

    Caporegime

    Joined: 12 Jul 2007

    Posts: 34,718

    Location: United Kingdom

    My HBM voltage testing was on public drivers.
     
  19. Panos

    Perma Banned

    Joined: 22 Nov 2009

    Posts: 13,199

    Location: Under the hot sun.

    Matt, seems none can answer my question here, maybe you can?

    Is the Vega 64 power limited compared to the Vega 64 with the AIO? Is there any way to bypass such limitation (if exists), on a custom watercooled Vega 64?
     
  20. LtMatt

    Caporegime

    Joined: 12 Jul 2007

    Posts: 34,718

    Location: United Kingdom

    I don't know the differences between the bios. It's possible that the AIO has high voltage and TDP limits and is better binned.