1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Two ADSL lines?

Discussion in 'Networks & Internet Connectivity' started by smoove, 22 Jul 2006.

  1. smoove

    Perma Banned

    Joined: 15 Dec 2002

    Posts: 5,392

    Would it be possible to get two ADSL lines in one house?
     
  2. Phil99

    Capodecina

    Joined: 29 Oct 2004

    Posts: 10,901

    Yes, you just need 2 BT lines (that aren't shared, e.g. DACs)
     
  3. DJMK4

    Capodecina

    Joined: 1 Dec 2004

    Posts: 21,941

    Location: S.Wales

    Would this be benificial or a waste of time? I.E could you bridge both adsl connections or have 2 dedicated connections
     
  4. fluiduk

    Wise Guy

    Joined: 13 Nov 2003

    Posts: 1,567

    Location: Manchester

    You could bond them if your ISP supported it. I think Nildram are the only ones
     
  5. tolien

    Caporegime

    Joined: 16 May 2003

    Posts: 25,368

    Location: ::1

    You'd have 2 separate connections.

    If you had kit that would do it, you could load balance between them. If the ISP supported it, you could bond them too.
    Bridging them would never work.

    Nope. IIRC Nildram's stopped doing it, and AAISP and Enta do it.
     
  6. bikes

    Wise Guy

    Joined: 29 Sep 2004

    Posts: 1,590

    Location: on the road

    You are of course right as usual ;) See Here