1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Video playback

Discussion in 'Windows & Other Software' started by GT3, 27 Jul 2006.

  1. GT3

    Sgarrista

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 9,205

    Location: Chesterfield

    I've just done a fresh format of my pc and reinstalled everything, but I've got one quite annoying problem. All my videos seem to play really dark. I've tried different codec packs, using vlc player etc and it all has the same result. Also when I tried to get a snapshot from vlc player to post here it came out fine and as it should.

    Anyone any ideas? Using all latest drivers etc. Graphics card is an old AGP GF4 MX if that matters but it all worked fine before I formatted.
     
  2. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,787

    Location: Parts Unknown

    newest nvidia drivers

    ffdshow

    media player classic
     
  3. GT3

    Sgarrista

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 9,205

    Location: Chesterfield

    Tried all those, no luck :(
     
  4. hominid

    Mobster

    Joined: 22 Nov 2002

    Posts: 2,712

    Location: South UK

    Turn up the brightness/Gamma on the Video Overlay..

    Not sure where it is on the NVidia drivers as I have an ATI card, but it should be in the Video driver settings somewhere.
     
  5. Van Hellseek

    Capodecina

    Joined: 2 Jun 2004

    Posts: 18,423

    had had that prob with the latest nvidia drives. used the slightly older ones and prob went away.