1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vista Service Pack 2 - Yes or no?

Discussion in 'Windows & Other Software' started by NeilF, 26 Sep 2009.

  1. NeilF

    Capodecina

    Joined: 15 Nov 2003

    Posts: 13,760

    Location: Marlow

    I'm on Vista SP1... Should I go SP2? Any issues I should be worried about?
     
  2. theheyes

    Sgarrista

    Joined: 17 Jan 2007

    Posts: 8,945

    Location: Manchester

    No show stoppers. Back up and go for it. :)
     
  3. knowledge123

    Mobster

    Joined: 4 Nov 2004

    Posts: 4,222

    Location: Seattle area, USA

    I'm on SP2 and don't have any issues :) Are you 32 or 64 bit ?

    You can always create a system restore point if anything goes badly wrong.

    edit: I see in your sig you're 64 bit; there are no issues that I know of :D
     
    Last edited: 26 Sep 2009
  4. ajgoodfellow

    Capodecina

    Joined: 24 Dec 2004

    Posts: 11,335

    Location: Shirley, Solihull, UK

    I moved to SP2 a few months ago when it appeared on Windows Update and it's been good for me!

    I'm using Vista Business 64-bit
     
  5. ShakenNstirred

    Sgarrista

    Joined: 5 Jun 2003

    Posts: 8,854

    Location: sawley/ long eaton

    sp2 was fine too for me on 64bit
     
  6. Memphis

    Capodecina

    Joined: 13 Jan 2004

    Posts: 12,204

    Location: Inverness

    Has been yes for ages.
     
  7. NeilF

    Capodecina

    Joined: 15 Nov 2003

    Posts: 13,760

    Location: Marlow

    System Restore point? Is that easy?
     
  8. ajgoodfellow

    Capodecina

    Joined: 24 Dec 2004

    Posts: 11,335

    Location: Shirley, Solihull, UK

    Yep

    Click Start (or the windows logo), right click on "Computer" and click "Properties"

    Click "System protection" from the links on the left and then click "Create" in the "System Properties" dialogue box which shows (it'll show on the "System Protection" tab)
     
  9. Kennysevenfold

    Sgarrista

    Joined: 9 Sep 2008

    Posts: 7,945

    Location: Glasgow

    ;)
     
  10. NeilF

    Capodecina

    Joined: 15 Nov 2003

    Posts: 13,760

    Location: Marlow

    All done... Seems to be working... Thanks!
     
  11. ajgoodfellow

    Capodecina

    Joined: 24 Dec 2004

    Posts: 11,335

    Location: Shirley, Solihull, UK

    No prob :)
     
  12. something daft already!!

    Soldato

    Joined: 11 Jan 2007

    Posts: 5,459

    Location: South East

    It stopped my bluetooth dongle from working and I have not been able to obtain a driver since. It works perfectly in Windows 7.
     
  13. sturmtruppe

    Hitman

    Joined: 27 Feb 2009

    Posts: 571

    Location: Hinckley

    Basically gets vista to xp's level of reliability.

    I wanted to phone ms to get a vista dvd with sp2 already on it, apparantly they dont accept debit cards??? :mad:
     
  14. NeilF

    Capodecina

    Joined: 15 Nov 2003

    Posts: 13,760

    Location: Marlow

    Shame it doesn't get it upto its level of speed too... ;)
     
  15. Elevon

    Mobster

    Joined: 22 Sep 2006

    Posts: 3,138

    My bluetooth Dongle(Toshiba chipset) is working fine in Vista SP2,so I say go for it.