1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Warning!!! DOA4 BUG

Discussion in 'Console Games & Hardware' started by FeFiDoh, 3 Feb 2006.

  1. FeFiDoh

    Sgarrista

    Joined: 17 Aug 2005

    Posts: 7,595

    Location: Swindon

    Alot of people are having major problems with DOA4 erasing peoples profiles and they are then loosing all there unlockables.

    Its due to it autosaving b4 its fully loaded ya profile which erases all in the process.

    Tecmo said to try this :

    (1) With your copy of DOA4 already inserted, turn on your 360 by pressing the "open tray" button. (2) Wait until all the information from your Gamer Profile is fully displayed on your Gamer Card, including achievements and other awards. (3) Close the tray again with DOA4 still inserted. If problems still occur, e-mail Tecmo technical support at [email protected].

    its all on here :

    http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=24198870

    If u have problems people are signing on :

    http://forums.xbox.com/ShowPost.aspx?PostID=1990080

    Im worried bout playing now i dont wanna loose all my characters and costumes lol
     
  2. Wyrdo

    Capodecina

    Joined: 19 Feb 2004

    Posts: 15,055

    Location: Darlington, UK

    This has been posted about before, I haven't had one issue with this but I do know of people that have been affected.

    Nasty bug :(
     
  3. bingham67

    Soldato

    Joined: 29 May 2005

    Posts: 6,656

    Location: Hertfordshire

    sound like a really bad fault would have thought that would of been picked up in testing. :/
     
  4. starscream

    PermaBanned

    Joined: 8 Mar 2003

    Posts: 4,055

    Location: Looking at the internet

    This bug definatly exists. My mate who has the USA version has lost his saves 3 times so far. He has always made sure he's signed in first before loading the game and has still lost his saves, so basically that bug fix doesn't work.

    That said, he's on the USA version, and I'm on the UK version and haven't had the problem once.
     
  5. bingham67

    Soldato

    Joined: 29 May 2005

    Posts: 6,656

    Location: Hertfordshire

    maybe its just USA region disk. :confused:
     
  6. FeFiDoh

    Sgarrista

    Joined: 17 Aug 2005

    Posts: 7,595

    Location: Swindon

    nah a m8 has the pal version and it happened to his yesterday he lost everything :(
     
  7. bingham67

    Soldato

    Joined: 29 May 2005

    Posts: 6,656

    Location: Hertfordshire

    maybe not :(
     
  8. IceBus

    Sgarrista

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 9,817

    Location: , Washington DC

    No problems here. USA version :)
     
  9. lordrobs

    Capodecina

    Joined: 30 Sep 2003

    Posts: 14,978

    Location: Norwich

    I haven't had any probs so far but I let my gamertag etc load in the dashboard first then load the game just in case.
     
  10. zz0924

    Gangster

    Joined: 25 Nov 2005

    Posts: 112

    already lost 3 times~~~
    BLESS ME
     
  11. dirtydog

    PermaBanned

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 47,398

    Location: Essex

    This is appalling tbh. As for fixing it with a patch: console games should never need patching.

    Out of curiousity and seeing as a lot of people will have bought just the core 360: can you apply patches if you don't have a hard drive?
     
  12. Gristy

    Gangster

    Joined: 9 Jun 2003

    Posts: 393

    so does this lose all your profile data or just the DOA4 stuff?
     
  13. Metalface Mark

    Capodecina

    Joined: 26 Dec 2005

    Posts: 15,352

    Location: Paisley

    Happened to me, my daughter was absolutely gutted, she had unlocked every costume for all the girls.
     
  14. Smit

    Soldato

    Joined: 6 Mar 2003

    Posts: 6,224

    Location: West Lothian

    Hasn't happened to me :D

    I'm sure I heard that they have fixed the bug... so maybe my version is ok