1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Webcam!!

Discussion in 'General Hardware' started by digitalwolf, 29 May 2006.

  1. digitalwolf

    Mobster

    Joined: 27 Mar 2004

    Posts: 3,569

    Location: England

    I'm currently borrowing a friends Phillips ToUcam Pro Camera. It's ok......although the light has to be dead on else the person just see's a siloet.

    Now........I have an eyetoy.......is this better than the philips cam? Can it be used on PC....if it's worse than the philips cam, how much should I offer my mate for the philips cam?
     
  2. Rebel=UK=

    Wise Guy

    Joined: 25 Sep 2003

    Posts: 2,349

    Location: South Shields

    I use a Sony eyetoy with my PC , quality is great.
     
  3. digitalwolf

    Mobster

    Joined: 27 Mar 2004

    Posts: 3,569

    Location: England

    Any chance of some screen shots of it in action?

    Cheers
     
  4. Rebel=UK=

    Wise Guy

    Joined: 25 Sep 2003

    Posts: 2,349

    Location: South Shields

    yeah no problem give me 2 secs mate

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: 29 May 2006
  5. dogstroker

    Gangster

    Joined: 17 Feb 2006

    Posts: 115

    Location: northumberland

    :) :) :) :eek:
    nice poster!!
     
  6. RobH

    Mobster

    Joined: 9 May 2005

    Posts: 4,524

    Location: Nottingham

    It's a pretty good webcam for the cost. I got mine from HMV last year with the AntiGrav game for £24.99. Here are some pictures I just captured quickly:

    [​IMG]
    [​IMG]

    If you buy one, you'll need the drivers. You can get them from http://www.gadgetmadness.com/phpbb/viewtopic.php?t=1088
     
  7. Jabb3r

    Associate

    Joined: 16 May 2006

    Posts: 52

    Ditto, have 2, can't complain about them at all. :)

    afaik it's only the black cams that work (original PS2 EyeToy), not the new silver type, but things could have changed, I aint heard nothing mind.
     
  8. utherpendragon

    Hitman

    Joined: 4 May 2006

    Posts: 508

    Does the eytoy need drivers to be installed or will it plug and play as a default webcam?
     
  9. fini

    Sgarrista

    Joined: 26 Aug 2004

    Posts: 7,569

    Location: London

    The silver one works - it just needs another driver.

    Both need drivers - very easy to google for though.

    fini
     
  10. digitalwolf

    Mobster

    Joined: 27 Mar 2004

    Posts: 3,569

    Location: England

    Nice Screenshots...........especially the poster :p

    Is it better than the philips one i've got now?

    Whats the spec of the eyetoy? 1Mp?