1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Whats has everybody acheived on a 1700+

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by Xplo, 26 Mar 2006.

  1. Xplo

    Wise Guy

    Joined: 20 Nov 2004

    Posts: 1,649

    Location: UK

    Hey

    Just wondering what people have got with there 1700+, Just want to compare with my current clocks and then get an idea to see if i could go higher.
     
  2. weescott

    Sgarrista

    Joined: 25 Feb 2004

    Posts: 9,394

    Location: Heckling for change

  3. Xplo

    Wise Guy

    Joined: 20 Nov 2004

    Posts: 1,649

    Location: UK

    Ok Ta ;)
     
  4. Xplo

    Wise Guy

    Joined: 20 Nov 2004

    Posts: 1,649

    Location: UK

    Thats a wicked table there mate.
     
  5. MikeTimbers

    Soldato

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 7,412

    Location: New Eltham, London

    Also really depends on the 1700+. If it's a Palomino, you won't get as far as 2000 but if you have a DLT3C TBred (like mine :D ), then 2.4 is definitely on.

    Take a good look at the chip's label and post the details here.
     
  6. doopydug

    Mobster

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 2,626

    Location: Fife

    Got about 2.5 on my DLT3C - they WERE the ones to have.

    Just dug my old one out today funnily enough
     
  7. james.miller

    Capodecina

    Joined: 17 Aug 2003

    Posts: 19,407

    Location: Woburn Sand Dunes

    My 1700+ jiubh dlt3c did ~2.5ghz on air:)
     
  8. bledd

    Don

    Joined: 21 Oct 2002

    Posts: 46,780

    Location: Parts Unknown

    my dltc3 (or whatever they were) did 2.4 easily from what i remember

    and my 2500+m barton did 2.7 :)
     
  9. jellybeard999

    Sgarrista

    Joined: 7 Feb 2004

    Posts: 7,771

    Location: NE

  10. MikeTimbers

    Soldato

    Joined: 18 Oct 2002

    Posts: 7,412

    Location: New Eltham, London

  11. Marci

    Gangster

    Joined: 8 Mar 2003

    Posts: 486

    Location: Wakefield, West Yorkshire

    Over 100% overclock using Prometeia Mk II custom regassed to r507 - managed just over 3ghz from mine... with 2.25v to core iirc
    (100% being 2.92Ghz iirc - twas quite some time ago...)
     
  12. cuscus97

    PermaBanned

    Joined: 28 Oct 2004

    Posts: 373

    Location: In a galaxy far far away

    2.6ghz on midwinter air. I was VERY happy with that.
     
  13. 4p

    Sgarrista

    Joined: 20 Jun 2006

    Posts: 8,414

    Location: Capital of The North

    hmm i have a 1700 tbred...

    how i overclock it xD

    its only 1.5ghz atm, i looked in bios and its all shaded grey to change the mhz.
     
  14. PinkFloyd

    Capodecina

    Joined: 21 Sep 2005

    Posts: 14,293

    Location: Bradley Stoke, Bristol

    :D

    Might have to get mine up and running again, unlocked multi for the win! :)
     
  15. Xplo

    Wise Guy

    Joined: 20 Nov 2004

    Posts: 1,649

    Location: UK

    Thread ressurection :O
     
  16. PinkFloyd

    Capodecina

    Joined: 21 Sep 2005

    Posts: 14,293

    Location: Bradley Stoke, Bristol

    Yeah :p
    not too long though.

    What was it you got the 1700+ I bought off of you up to?